новини от региона

Копакабана е шампион на АНЛ Габрово

Титлата се реши в последният мач за сезона

Новият шампион на АНЛ Габрово, сезон 2015/2016 се казва Копакабана. Това стана ясно след изиграването на последната среща от спортно - състезателната година. Новите шампиони подпечатаха титлата си, след победа над тима на Ястребите, с 3:0. Точни за победата бяха Климент Велев, Мартин Ангелов и Ивайло Райнов.

Преди срещата на Копакабана, Laziale победи отбора на Палаузово/Интерпауър/, с 3:2 и очакваше с интерес развитието на последната среща. Пламен Кожухаров отбеляза два гола, а един добави Милен Панчев за победителите. За палаузовци точни бяха Иван Лесев и Иво Георгиев.

В третата среща от Premier League, ВАС Етъра узакони четвъртото си място, след победа над Приятели, с 6:0. По два гола вкараха Диян Коев и Станислав Радойчев.

В Championship,двата отбора, борещи се за второто място, постигнаха победи. Гипсострой 08 победи Магазинът "Катрин", с 5:4, след два гола на Траян Вилхелмов и още два на Валентин Минков, като с трите точки запази втората си позиция.

Идеал Стандарт Видима победи Ceratizit, с 4:1. Тодор Стоянов вкара дежурните си два гола, а по един добавиха Свилен Симеонов и Тихомир Мангелов.

Наградите си от пицария ФРЕШ, за най - бърз гол на последните кръгове, получиха Иван Лесев от Палаузово/Интерпауър/, Стефан Стефанов от Приятели, Севдалин Борисов от Омега и Пламен Кожухаров от Laziale.

След края на последната среща се проведе демонстративен двубой между сборен отбор на лигата и новите шампиони от Копакабана. Под проливният дъжд падна и порой от голове, като в края на мача резултата го знаеше само съдията на срещата.

След края на мача слънцето отново изгря над сп.комплекс Трендафила и церемонията по закриването се превърна в един хубав финал на най - запомнящият се и интригуващ сезон на Английската Неделна Лига в Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици