новини от региона

2+2 начело кръг преди края

Копакабана и Laziale с шанс на финалната права

2+2 излезе начело в класирането на АНЛ Габрово, само кръг преди края на шампионата. Това стана след две победи през изминалата седмица. В Сряда бе победен тима на Ястребите, със 7:2, след хеттрик на Ивайло Христов и по два гола на Радослав Гутев и Димитър Дончев. В Неделя, в дербито на 13 кръг, 2+2 надделя и над Laziale, с 3:2. Радослав Гутев отбеляза два гола, а един добави Свтлин Иванов. За съперника им точни бяха Бисер Стефанов и Милен Панчев.

На точка зад 2+2 е тима на Копакабана. Климент Велев и Ивайло Райнов отбелязаха по три гола във вратата на Приятели, за победата с 8:0, оставяйки шансовете за титла на отбора си живи.

На още точка назад е и тима на Laziale. В последният кръг, Копакабана излиза срещу Ястребите, а Laziale играе срещу Палаузово/Интерпауър/. 2+2 почива по програма и ще чака евентуални грешки на конкурентите си.

Палаузово/Интерпауър/ победи през седмицата тима на Приятели, с 5:2, в отложен мач. Хеттрик наниза голмайстора на тима, Иван Лесев.

В Championship, ФК Експрес си гарантира титлата, седмица преди последният съдийски сигнал. Това стана с две убедителни победи през изминалата седмица и преоткриване на добрата форма на отбора. В Четвъртък бе победен отбора на Трите Хикса, с 6:1, а в Неделя, след хеттрик на Данаил Савов и тима на Магазинът "Катрин", с 5:0.

Идеал Стандарт Видима постигна нова победа, след бърз обрат срещу Омега, с 3:2. Омега поведе с два гола на Севдалин Борисов, но Никифор Велков и на два пъти Тодор Стоянов, донесоха трите точки за севлиевци.

В последната среща от кръга, Ceratizit победи Гипсострой 08 с 2:0. Точни бяха Божидар Василев и Румен Коцев.

Награда за най - бърз гол от пицария ФРЕШ, получи Коста Костов от Идеал Стандарт Видима.

През тази седмица предстои и финалният кръг на АНЛ Габрово. Заповядайте в Неделя на сп.комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата