новини от региона

OPEN CUP 2016 продължава с елиминации

Съперниците се определят по предварително определена схема

Следващата седмица стартира елиминационната фаза на OPEN CUP 2016. Както вече знаете, отборите са разпределени в 4 групи, като резултатите в тях ще определят съперниците в първия кръг на пресявката. Принципът е прост, първият от дадена група играе с последния от другата. Ето каква е схемата тази година: 

Разбира се, след стартирането на турнира, последваха няколко размествания в групите.  В група B отборите на Malki Koteta и Единствените се отказаха от последващо участие, така отборите, които трябваше да играят с третия и четвъртия в група B, ще се класират директно за 1/4 финалите. Победител в тази група стана АФК ХАОС, които чакат за съперник четвъртият в група C, където макар за сега там да са Сборная, все още възелът е много заплетен и разпределението на отборите ще стане след последния кръг. Вторият Kamenitza - Интернационал чака също да разбере, кой ще е третият в група C.

Завършилият на първо място в група A, като за сега това е тимът на Последен шанс, също ще се класира директно за 1/4 финалите. За да се гарантира това им място им е нужна минимум точка в последния им двубой, като разбира се има и други варианти за оставане в тази позиция. Прекъснатата среща Grimsby - FC Fighters, също оставя изхода в тази група доста неясен. Единственото сигурно към момента е четвъртото място за TIRES GROUP, които следва да играят с първият в група D, който ще бъде ясен след срещата днес ЕЛМА ТАКСИ - FC Dream Team.

В група C отборите са през 1 точка един от друг, така че, докато не приключи и последния мач нищо няма да бъде ясно. В група D, която е съставена от 3 отбора, също ситуацията е заплетена, като възелът се разплита днес, както вече казахме, с изиграването на двубоя ЕЛМА ТАКСИ - FC Dream Team. 

Веднага след като станат ясни съперниците, програмата за елиминациите ще се качи в меню OPEN CUP ГФЛ.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици