новини от региона

Laziale е лидер в Premier League на АНЛ Габрово

Копакабана отстъпи първото място след разгром от 2+2

Само три кръга преди края на първенството, Laziale излезе начело, в  Premier League на АНЛ Габрово. Това стана след победа срещу ВАС Етъра и загуба на конкурента, Копакабана, от 2+2.

Христо Минчев - Джими, отбеляза поредните си два гола за ВАС Етъра, но завърналият се в тима на Laziale, Пламен Кожухаров отговори с цели четири, кой от кой по- красив, за да изведе своите до победата с 5:3, в много хубав и динамичен мач, изобилстващ от красив и атрактивен футбол и майсторски отигравания.

Досегашният лидер, Копакабана, претърпя неочакван разгром, най -  вече, в цифрово изражение, от тима на 2+2. Ивайло Христов отбеляза два гола, а за победата на 2+2 с 6:0, по веднъж се разписаха и Радо Гутев, Тодор Гутев, Любо Иванов и завърналият се от чужбина Илиян Тосунов.

Тимът на Ястребите изигра два мача през изминалата седмица, в
Premier League и претърпя две загуби. Първо отборът бе надигран от ВАС Етъра, в отложен мач, с 2:7, след шест гола на Христо Минчев - Джими, в отложен мач. В среща от редовният, 11 кръг, Ястребите загубиха и от Палаузово/Интерпауър/, с 0:5. За палаузовци по два пъти се разписаха Иван Лесев и Иво Георгиев, а един гол добави Димитър Христов.

В Championship, през изминалата седмица, Гипсострой 08 постигна две победи с по 3:1. В Четвъртък, те победиха Трите Хикса, след два гола на завърналият се Минчо Едрев, а в Неделя той вкара отново и срещу Идеал Стандарт Видима, затваряйки мача, в който с два гола се отличи Станимир Димитров.

В отложена среща, Спас Станчев отбеляза два гола за възроденият отбор на Трите Хикса, който победи с 4:1, Омега.

На свой ред и Омега записа победа, в редовният, 11 кръг. Изненадващо, слекцията на Христо Мечков надигра ФК Експрес, с 2:1, след голове на Мирослав Тодоров и Георги Цветков.

През тази седмица, предстои поредният, 12 кръг, от третият плейофен полусезон на АНЛ Габрово. Началото е в 15.00ч. на 12 Юни, Неделя. Във Вторник, 7 Юни, от 19.00, ФК Експрес и Идеал Стандарт Видима ще се срещнат в отложен мач.резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици