новини от региона

1/4 финалите на "Купата на Пловдив" и "Купа на любители на купи" стават ясни в 20:15ч

Днес в 20:15ч на игрището на МСК "Младежки център" ще станат ясни 1/4 финалните двойки на двете купи, организирани за участниците в ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА. И двата елиминационни турнира, които се провеждат паралелно на шампионата, навлизат в решителната фаза, където топ 8 отборите за този сезон ще премерят сили за място на полуфиналите. И на този етап отборите няма да се фаворитизират, като ще попаднат в една урна и всеки ще може да срещне всеки на случаен принцип.

В "КУПАТА НА ПЛОВДИВ" до 1/4 финалите достигнаха отборите на: AFC KARMESFC FightersVIP DENTАПФК ПловдивБалканска ГозбаИМХОТЕПКЦМ-ООП и Ф.К. ОАЗИС. Бърз поглед показва нивото на надпреварата тази година, след като единствено ИМХОТЕП не са отбор във ВИСША ЛИГА. Разбира се лидерът в елита КЦМ-ОЦП отпадна рано - рано, но все още са в играта носителите на трофея от 2015г КЦМ-ООП, както и VIP Dent, които са другия отбор в топ 8, които са вдигали купата.

"КУПА НА ЛЮБИТЕЛИ НА КУПИ" противопоставя отбори от втория ешелон. Седем намериха място в урните за предстоящия жребий, а една двойка все още не са разрешили спора по между си, а именно ЕЛМА ТАКСИ vs Tempo. те играят следващия петък по между си, като победителят ще разбере следващия си съперник днес. Ето кои са седемте отбора в останалите 7 топки: FC Verso TravelTIRES GROUPАКВА БИЛДАФК ХАОСИМХОТЕПКриско и ШАШ. Нито един от отборите достигнали до тук не е печелил трофея, който дос ега носеше името "Купа Арена". Последния носител на купата FC Siza Sport отпадна вече от надпреварата и няма да може да защити титлата си.

Гледайте церемонията по жребият на живо в Ypu Tube канала на Градска Футболна лига тук:


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици