новини от региона

Равенство в дербито на върха в Premier League

Кпопакабана и Laziale завършиха 2:2

През изминалата седмица се изиграха само три срещи от програмата на "АНЛ Габрово". Една от тях беше супер дербито между първият и вторият в Premier League, Копакабана и Laziale. Двата отбора изиграха хубав и динамичен мач, в който не излъчиха победител. Милен Панчев, с два далечни изстрела, даде хубав аванс на Laziale, но Ивайло Райнов, също с два гола, донесе равенството, 2:2, оставяйки интригата за първото място, отворена до края.

В друга среща от Premier League, 2+2 победи Приятели, със 7:1. Четири гола отбеляза Ивайло Христов, два добави Радо Гутев, а с един се отчете и Тодор Гутев.

В единствената среща от Championship, Ceratizit надигра Магазинът "Катрин", с 4:1. По два гола за победата, отбелязаха Божидар Василев и Николай Раев.

През тази седмица, футболните срещи на спортен комплекс Трендафила започват още в Сряда, със срещата между Трите Хикса и Омега. В Четвъртък ще се изиграят още два отложени мача, а в Неделя е поредният 11-ти кръг от третият, плейофен полусезон, на "АНЛ Габрово". 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици