новини от региона

В 16:30ч разпределят отборите във втората фаза

Церемонията ще се излъчи на живо от футболен комплекс "Ботев 1912"

Днес в 16:30ч. на специална церемония, която ще се проведе на футболния комплекс на ПФК Ботев Пловдив в квартал Коматево, ще бъдат разпределени отборите във втория ешелон за втората фаза на шампионата на Градска Футболна Лига. Какво вече ви съобщихме първите 4 отбора от двете групи ще се състезават в група BUNDESLIGA, като след 7 кръга ще определят отбора,  който влиза директно на есен във ВИСША ЛИГА, както и трите отбора участници в баражи за място в елита. Ето кои осем отбора бяха над останалите през сезона до тук: BOHEMIANS, FC Siza Sport, FC Verso Travel, Tempo, АКВА БИЛД, ИМХОТЕП, Криско и ХЪШОВЕ.

14 отбора ще се включат в OPEN CUP ГФЛ, като първоначално ще бъдат разпределени в 4 предварителни групи и ще изиграят по 3 мача, всеки срещу всеки. След това, според мястото в класирането, по схема, ще се борят на елиминационен принцип за трофея. Ето кои са участниците в този турнир: 1948, FC Dream Team, FC Fighters, Grimsby, Kamenitza - Интернационал, Malki Koteta, Old School, TIRES GROUP, АФК ХАОС, Единствените, ЕЛМА ТАКСИ, Последен Шанс, Сборная и ШАШ.

Схемата по която ще се проведат елиминациите в OPEN CUP ГФЛ е следната:

1/8 финали:

мач 1: IIм-група B vs IIIm-група C

мач 2: Iм-група C vs IVm-група B

мач 3: IIм-група D vs IIIm-група A

мач 4: IIм-група A vs IIIm-група D

мач 5: Iм-група D vs IVm-група A

мач 6: IIм-група C vs IIIm-група B

1/4 финали:

мач 11: Iм-група А vs победител мач 1

мач 12: победител мач 2 vs победител мач 3

мач 13: Iм-група B vs победител мач 4

мач 14: победител мач 5 vs победител мач 6

1/2 финали:

П1: победител мач 11 vs победител мач 12

П2: победител мач 13 vs победител мач 14

ФИНАЛ:

победители от полуфиналите

Очаквайте тази вечер програмата за мачовете по дни и часове, като можете да наблюдавате церемонията по жребия на живо в You tube канала на ГФЛ, ето тук:


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици