новини от региона

Късни развръзки в Premier League

Много голове в Championship

В Неделя се изиграха четири мача, от осмият кръг, на третият плейофен полусезон, от АНЛ Габрово. Зрителите на тези срещи станаха свидетели на късни развръзки в мачовете от  Premier League и на дъжд от голове в тези от Championship.

Палаузово/Интерпауър/ победи 2+2 с 3:2, в много оспорван и динамичен мач. Палаузовци дръпнаха с два гола на Сашо Маринов и Радослав Христов, но Радослав Гутев върна своите в мача, с два бомбени удара от далечно разстояние. В последните минути на мача, Сашо Маринов засече ниско центриране от ъглов удар и вдигна агитката на Палаузово/Интерпауър/на крака.

Трудна и драматична победа, записа и един от фаворитите в лигата, тима на Laziale, с 4:3 над Приятели. Цветомир Йовчев даде аванс за своите с два ранни гола, но Кристиян Иванов - Гигса, на два пъти и Стилян Асенов обърнаха развоя на мача. Стефан Иванов възстанови равенството, с трети гол за Приятели, но в последната минута, Кристиян Иванов, оформяйки своят хеттрик в мача, с много красив гол, донесе победата за Laziale.

B Champinship, Ceratizit победи Омега със 7:3. Резултата се движеше гол за гол до 3:3, след което през второто полувреме, тимът на Омега допусна още четири безответни гола. С по три гола за победителите се отличиха Николай Раев и рожденикът Божидар Василев.

Идеал Стандарт Видима продължава прекрасното си пролетно представяне, записвайки нова убедителна победа, този път над Магазинът"Катрин", с 6:1. Хеттрик вкара Чавдар Чанков, един гол добави брат му Христо, а още два, Симеон Иванов.

Своите награди от пицария ФРЕШ, получиха Николай Раев от Ceratizit и Александър Ковачев от 2+2, отбелязали най - бързите голове в шестият и седмият кръг.

През тази седмица предстои нова порция футбол. Във Вторник от 19.00 играят Експрес и Трите Хикса, в Четвъртък има още две срещи, от 19.00 и 20.00, а в Неделя е деветият кръг от АНЛ Габрово.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици