новини от региона

НОЩЕН ТУРНИР „SPIRIT ЕВРОПЕЙСКА КУПА 2016“

Вижте регламента на турнира! - Краен срок за записване - 8 юни

Градска Футболна Лига дава възможност да се запишете за участие в първия нощен мини футболен турнир в града под тепетата, посветен на предстоящото европейско първенство по футбол „UEFA EURO 2016 – FRANCE”. Турнирът ще се проведе нощта на 11 срещу 12 юни 2016г на терените на МСК „Младежки център“. Надпреварата ще стартира следобед или привечер (според броя на записаните отбори) и ще приключи около 3 след полунощ, след като по програма финалът ще стартира в 2:00ч.

Всеки записал се отбор ще получи възможност да посети партито, организирано за футболистите и приятелите на Градска Футболна Лига в дискотека SPIRIT на 11 юни. За целта всеки записан за турнира футболист ще получи талон за безплатен вход и отстъпка за консумация в бара. Любезният спонсор на турнира е осигурил 5литрова бутилка уиски за победителят, който след финала ще може да полее успеха си.

Условия за участие:

В турнира ще вземат участие до 24 отбора, всеки от тях с максимум до 12 футболиста. По време на игра ще са 5 полеви състезатели + вратар, с неограничен брой смени (хокеен тип).

Всеки отбор ще участва в надпреварата под името на страна, участник в UEFA EURO 2016. Името се заявява от желаещия отбор в момента на записване не отбора, като първия по време е първи по право, което ще рече, че който се запише по-рано има право да избира из между свободните имена към момента на записването.

Такси за участие:

Всеки желаещ отбор трябва да заплати такса от 80лв, за да се включи в турнира, които покриват всички разходи по участие на отбора в надпреварата, като други такси няма да бъдат събирани.

Регламент:

Мачът е с продължителност 2 полувремена от по 15 минути.

Турнирът ще се проведе по прототип на европейското първенство – групова фаза и последващи елиминации до определяне на шампион. Груповата фаза ще включва по 4 отбора в една група. Елиминациите ще започват според зависи от броя на отборите, като схемата ще се уточни в края на записването.

По време на турнира ще се спазват правилата на Градска Футболна Лига.

При червен картон, играчът пропуска следващата среща на отбора си, освен ако провинението не подлежи на допълнителни санцкии.

Схема на турнира:

Схемата ще зависи от броя на записаните отбори. Показания вариант е при достигане на максималния брой от 24 отбора.

Групова фаза: от 14:00ч до 21:30ч.

Елиминации:

1/8 финали: от 21:40 до 23:30ч

         1/4 финали: от 23:40 до 0:50ч

         1/2 финали: от 1:00ч

                 Финал: от 2:00ч 

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 8 ЮНИ 2016г.

Желаещите отбори могат да се запишат и да получат повече информация тук: 0892 242 838 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЗАПИСАНИ ОТБОРИ ТУК 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици