новини от региона

Идеал Стандарт Видима - отбор на м.Април в Championship

Севлиевци с купата след инфарктна развръзка

Идеал Стандарт Видима спечели купата за отбор на м.Април, постигайки десет точки в петте изиграни мача. До тази развръзка се стигна, буквално в последните секунди на заключителните мачове от месеца. Първо, ФК Експрес допусна изравнително попадение от Магазинът"Катрин", в последната минута, достигайки до равенство, 2:2. В следващата среща, на севлиевци им бе необходима победа срещу тима на Омега и тя дойде, с гол на Мартин Трифонов - Бензема, броени минутки преди края. Така, Идеал Стандарт Видима и ФК Експрес завършиха месеца с по десет точки, но по - малкото наказателни картони, бяха причината, купата за отбор на месеца да отпътува за Севлиево.

Преди мача с Омега, бяха постигнати още две победи и едно равенство. Започна се с гръмкото 10:2 над Магазинът "Катрин", рутинно 2:0 над Трите Хикса, след което последва загуба от ФК Експрес с 3:6. Преди победата над Омега, севлиевци изиграха и боево реми,2:2, с тима на Гипсострой 08.

Купата и бирата, с която да бъде полят успеха, бяха връчени на завърналият се след контузия вратар и душа на отбора, Стефан Ковачев - Кобрата.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата