новини от региона

Стефан Кожухаров - Къча, затвърди Копакабана на върха

Нов късен обрат в поредното дерби

С пълен обрат, в последните пет минути на мача, Копакабана победи преследвача си Laziale, с 2:1 и така се затвърди на първото място в класирането, оправдавайки напълно основната си цел - шампионската титла от АНЛ Габрово. Денислав Гинев откри за сините, с красив гол,но това не беше достатъчно, тъй като Климент Велев и Петко Златев донесоха обрата в края. С основен принос за победата обаче беше вратаря на победителите, Стефан Кожухаров - Къча. Още при 0:0, и при 0:1, с феноменални спасявания, той остави своите в мача и запази интригата до края. Съотборниците му не се предадоха и в самият край материализираха и неговите добри намеси, обръщайки резултата в своя полза.

В друг дерби - мач от кръга, 2+2 и Ястребите не успяха да се победят. За крайното 2:2, два гола реализира Радо Гутев за 2+2, а за Ястребите точни се оказаха Мартин Соколов и Николай Митев.

В последният мач от първата седмица, Палаузово/Интерпауър/ изигра първата си среща за 2016 г. и постигна първа победа. С голове на Радослав Христов и Христо Христов, бе победен тима на Приятели, с 2:0.

Във втората седмица, атрактивно равенство, 4:4, направиха помежду си отборите на Магазинът "Катрин" и Ceratizit. По два пъти за отборите си се разписаха Владимир Ангелов и Румен Коцев.

Експрес записа нова победа през третият полусезон. Ангел Толмазов поведе съотборниците си, с два гола, за крайното 6:3, над отлично представящият се през пролетта тим на Идеал Стандарт Видима. За севлиевци, поредните си два гола наниза Тодор Стоянов.

Омега също изигра отличен мач, побеждавайки Трите Хикса, с 5:2. Хеттрик отбеляза Добриян Савчев, а един добави и Даниел Галов.

Ваучер за пица, наградата на пицария ФРЕШ, за най - бърз гол на 2 кръг, получи Здравко Христов от ФК Експрес.

Всички отбори получиха и наградите си за феърплей, много стекчета с бира, за своята коректна игра.

Следващата Неделя, 10 Април, от 12,00 ч., на сп.комплекс Трендафила предстои поредният кръг от АНЛ Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици