новини от региона

Оспорвани мачове в първата Неделя на АНЛ Габрово

Магазинът "Катрин" записа дебют

С оспорвани мачове стартира третият полусезон от АНЛ Габрово 2015/2016. В първата седмица се изиграха две срещи. ВАС Етъра и Ястребите отново не успяха да се победят и завършиха 2:2. "Макароните" повеждаха на два пъти чрез Веско Караколев и Станислав Събев, но Ивайло Валентинов спаси точката за Ястребите, с двата си гола.

В другата среща Laziale победи тима на Приятели, с 5:2 и се изкачи на първо място в класирането, възползвайки се от почивният ден за Копакабана. Кристиян Иванов - Гигса отбеляза два гола, един добави и новото попълнение Денислав Гинев.

Във втората седмица се получиха също интересни и оспорвани двубои. Омега и Ceratizit откриха полусезона със зрелищно равенство, 4:4. Добриян Савчев вкара два гола за Омега, а за техните съперници по два пъти отбелязаха Николай Раев и Божидар Василев.

Гипсострой 08 победи трудно Трите Хикса, с 2-0. Автогол на Дамян Цочев и гол на капитана Траян Вилхелмов, бяха достатъчни за трите точки в мача.

Идеал Стандарт Видима започна ударно новата година, с победа над дебютантите от Магазинът "Катрин", с 10:2. Хеттрик вкараха Коста Костов и новото попълнение Тодор Стоянов, а два гола добави Александър Тодоров.

В първата Неделя за 2016г., направи силно впечатление и коректната игра на отборите. Бяха показани само три жълти картона в пет мача. Тенденция, която се надяваме да се окаже трайна.

Следващата Неделя, 27 Март, на сп. комплекс Трендафила, предстои вторият кръг от третият полусезон на АНЛ Габрово 2015/2016.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици