новини от региона

Палаузово/Интерпауър/ на бараж в Лига България

Победа и загуба за отбора в дебюта им

Много силен дебют направи тима на Палаузово/Интерпауър/, в турнира Лига България. На терена в Ловеч, тази Събота, палаузовци записаха победа и загуба, като по този начин преодоляха предварителната си група и смело крачат към 1/16 финалите.

В първата си среща, габровци загубиха драматично и злощастно от силният тим на РМР Брилянтин София, с 3:4. Два гола отбеляза Детелин Станчев, а един добави Християн Стоянов. Палаузовци водеха с 3:2, само три минути преди края на срещата, но загубиха с крайното 3:4.

Във втората си среща, нашите момчета победиха Дракон Плевен, отново със същият резултат, 4:3. Точни бяха Детелин Станчев, Радослав Христов, Иво Георгиев и Христо Христов. С тази победа, габровци се класираха на второ място в групата и спечелиха правото да играят на бараж за попадане на 1/16 финал в турнира. Той ще бъде срещу отбора на ФК Вадиас София, на 27 Март от 14.00 ч., в гр. Пловдив.

Отборът на Палаузово/Интерпауър/ беше придружен и бурно подкрепян и от своята вярна агитка, в Ловеч. Около 50 съкварталци на играчите, показаха на Ловеч и съперниците, какво е да обичаш отбора и родният си квартал. Респект и уважение към феновете и играчите на тима.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици