новини от региона

Стартира пролетният дял на АНЛ Габрово

Предстоят решителните мачове

В Неделя, 20 Март, точно в 12.00 ч., със срещата Омега - Ceratizit, стартира решителният, трети полусезон на АНЛ Габрово. През тази пролет ще се изиграе третият дял на сезон 2015/2016, като отборите са разделени на две седмици. Това стана на базата на класирането от редовният сезон, като първите седем отбора ще разпределят медалите и квотите за участие в републиканските турнири, а тимовете от долната част ще спорят за местата от осмо до четиринадесето.

Очертава се един изключително интересен полусезон, като всяка Неделя, любителите на минифутбола ще стават свидетели на много оспорвани и равностойни мачове. Това се очаква заради изравнените сили в двете седмици. В първата без затруднения попаднаха отборите на Копакабана, ВАС Етъра, Laziale, Палаузово и 2+2. С финалната сирена, сред първите седем се класираха и отборите на Веспа и Ястребите.

В долната част на схемата, също ни очакват любопитни двубои. Там са тимовете на Гипсострой, ФК Експрес, Идеал Стандарт Видима, Ceratizit, Омега, Трите Хикса и дебютантите от Магазинът"Катрин".

Арена за габровският минифутбол отново ще бъде сп. комплекс Трендафила, където всяка Неделя ще бъде пълно с емоции и много футбол.

Ето и срещите от първият кръг, тази Неделя, 20 Март:
12.00 Омега - Ceratizit

13.00 ВАС Етъра - Ястребите

14.00 Гипсострой 08 - Трите Хикса

15.00 Laziale - Веспа

16.00 Идеал Стандарт Видима - Магазинът "Катрин"

Срещата между Палаузово и 2+2 е отложена, поради участието на палаузовци в турнира Лига България.

Очакваме ви.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици