новини от региона

Палаузово пред дебют в Лига България

Брилянтин София и Дракон Плевен са съперниците

Носителят на Купа Габрово 2015, Палаузово, ще направи своят дебют в турнира Лига България, тази Събота. На 19 Март, на терена в Ловеч, палаузовци ще спорят за място на 1/16 финалите или най - малко за участие на бараж за тях, срещу тимовете на Брилянтин от София и Дракон от Плевен. Победителят в групата се класира директно за 1/16 финалите на турнира, а вторият за бараж, който ще е следващата Неделя, 27 Март, на неутрален терен. Евентуалният съперник за баража също е ясен - ФК Вадиас от София.

Палаузово достигна до своето първо участие в Лига България, след като спечели първата Купа Габрово, през 2015г. Това стана след безпроблемно достигане до финалната среща, където след драма с дузпи бе победен тима на Копакабана. Финал, който ще се запомни с всеотдайната палаузовска агитка, озарила нощно Габрово с впечатляваща заря и фойерверки.

Само можем да пожелаем успех на нашите момчета, в Събота, на терена в Ловеч, където столичани и плевенчани трябва да усетят силата и мощта на Пенко Стефанов и неговите съотборници. Със сигурност тима ще бъде мощно подкрепен и от своите многобройни и гласовити фенове, които сигурни сме, ще се приберат в Габрово доволни и щастливи от успеха на момчетата си.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици