новини от региона

СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ЗИМНА ЛИГА 2014/2015

Градска Футболна Лига стартира записването на желаещи отбори, за участие в традиционната ЗИМНА ЛИГА 2014/2015. Вече четвърта година, надпреварата събира любителите на футбол в екстремни условия, като им предоставя възможност да поддържат формата си по време на дългата зимна пауза в шампионата. Двубоите се провеждат през уикенда - събота и неделя, в светлата част на деня, като се играе на открито на терена на Спортен център АРЕНА

Условията за участие, са традиционните за ГФЛ. Могат да участват всички желаещи отбори, като те са съставени от футболисти с действащи картотеки. Всеки, който няма, може да си направи такава за срок от 12 месеца, като тя важи за всички прояви и надпревари в състава на ГФЛ и БАМФ. Но също така, може да си направи картотека и само за този турнир, което е опция за играчи, които искат да участват само в зимната надпревара. Минимума за съставяне на отбор е 8 футболиста, максимума е неограничен. По време на целия турнир може се записват нови играчи, от които тимът има нужда. Традиционно надпреварата е разделена на две фази - групова, в която отборите играят за да трупат точки и елиминационна, в която според реда на класирането, отборите се борят за титлата. Груповата фаза е умишлено направена да е без голяма тежест, за да може отборите да използват полуофициалния характер на турнира за да пробват нови футболисти, нови тактики, нови варианти за игра. Тази част е и като тренировка за самите отбори, но в по-официален вариант. В елиминационната фаза отборите влизат с всички играчи, които имат записани към последния си мач, като ако бройката е над 20, от тях отпадат излишните играчи. По време на елиминациите, нови футболисти не могат да се записват. По време на турнира не могат да се правят трансфери - един играч да преминава от един отбор в друг. Даден играч може да участва в само един отбор от надпреварата.

За да се запише за участие даден отбор, който вече участва в надпреварите на ГФЛ през сезон 2014, то той трябва да заяви това писмено на: gradska.liga@gmail.com. Ако отборът е нов, то той трябва да се регистрира в сайта (най-горе в дясно бутон регистрация), попълвайки следната РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

Таксите при участие са следните:

1. Депозит от 2 предплатени мача - 80лв - служи за да покрие последните два мача от турнира, в които отборът ще вземе участите, по време на ЗИМНА ЛИГА. Този депозит е застраховка, че отборът ще се явява на мачовете си.

2. Такса за участие - 20лв - еднократна такса, служеща за образуване на фонд за наградите в края на турнира.

3. Картотеки на играчите - те са задължителни за участието във всички турнири и надпревари на ГФЛ и БАМФ. Всеки който има действаща, няма да заплаща нищо, докато не му изтече. 

- Всеки който желае може да си закупи годишна картотека в размер на 12лв (важи от дата на плащане, за 365дни);

- Може да се закупи картотека за турнира, която е в размер от 7лв (важи до 7 март 2015г)

- Може да закупи картотека за мач в размер на 2лв (важи за мача, който е закупена)

Надпреварата ЗИМНА ЛИГА 2014/2015 ще се проведе от 6-7 декември 2014г до 7-8 март 2015г. Точната схема ще зависи от броя записани отбори. КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ - 1 декемрви 2014г. Техническата конференция преди турнира ще се проведе на 2 декември, като по-късно ще бъде обявено кога и къде.


За повече въпроси и информация: 0892 242 838 и gradska.liga@gmail.com

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици