новини от региона

Капитана на Копакабана, Климент Велев: "Целта пред отбора е шампионска титла"

Основен конкурент ще е тима на Laziale

Месец преди подновяването на АНЛ Габрово, разговаряме с капитана на шампиона от редовният сезон, тима на Копакабана. Какво сподели Климент Велев, за неговите очаквания и целите пред отбора, четете в следващите редове.

    Здравей, Кичо. Станахте шампион, на редовният сезон, в АНЛ Габрово, като показахте завидно постоянство. Разкажи малко повече за тима на Копакабана.

   Участваме за поредна година в надпреварата и амбициите ни се покачват с времето. Още от началото се събрахме хора, които сме приятели и изпитваме взаимно уважение и доверие един към друг. Целият смисъл беше и си остава в това - да се уважаваме и да си доставяме удоволствие с играта. Мисля, че нещата се получават.

   Как оценяваш формата на лигата и протичането и до момента?

   От гледна точка на това, че има повече мачове, идеята е добра. По мое мнение обаче, не е добре през третият полусезон, лигата да се дели на две половини, тъй като във втората част на таблицата, конкуренцията не е голяма и не е коректно спрямо отборите там, защото те ще бъдат лишени от срещите с най - добрите.

    Как оценяваш представянето на Копакабана до момента?

    Оценявам го като стабилно и постоянно. За това говори и позицията ни в класирането към момента.

    А какви цели си поставяте до края на шампионата?

    Целта е само една и няма как да бъде друга, а именно затвърждаване на сегашната ни позиция и спечелване на Шампионската титла от АНЛ Габрово.

    А кого виждаш като основен конкурент?

    Мисля, че наш основен опонент, до самият край, ще бъде тима на Laziale. Най - вероятно титлата ще се реши между нашите два отбора.

    Предвид високите ви цели, да очакваме ли подсилване на състава.

    Да, разбира се. Взели сме мерки за освежаване и подсилване на нашият отбор. В битката за златните медали, ще разчитаме на три нови попълнения, които да допринесът за още по - голяма боеспосбност от тима на Копакабана.

    Благодарим за отделеното време и ви желаем успех през пролетният полусезон.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици