новини от региона

Регламент за участие в сезон 2016 на Градска Футболна Лига

Регламент за участие в сезон 2016 на ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

1.Отбори участници – заявили участие към момента и имащи право да играят:

1. АФК ХАОС - записани, с желание за МСК Младежки център 

2. Криско - записани, с желание за СЦ Арена 

3. ЕЛМА ТАКСИ - записани, с желание за МСК Младежки център

4. FC Siza Sport - записани, с желание за МСК Младежки център

5. Щ+Щ - записани, с желание за МСК Младежки център

6. Old School - записани, с желание за МСК Младежки център 

7. BOHEMIANS - записани, с желание за СЦ Арена  

8. ХЪШОВЕ - заявили участие на СЦ Арена

9. Единствените - заявили участие на МСК Младежки център 

10. ВИС-2 - заявили участие на СЦ Арена

11. Tempo Sport - заявили участие на МСК Младежки център

12. Сборнаяя - заявили участие на СЦ Арена 

13. ИМХОТЕП - заявили участие на МСК Младежки център 

14. Kamenitza - Интернационал  - заявили участие на СЦ Арена

15. Космос - заявили участие на МСК Младежки център   

16. MS - заявили участие на МСК Младежки център

17. Malki Koteta - заявили участие на МСК Младежки център

18. Мас Гранде - заявили участие на СЦ Арена 

19. 1948 - заявили участие на МСК Младежки център 

20. Grimsby - заявили участие на МСК Младежки център

21. Top Cars Plovdiv - заявили участие на МСК Младежки център  

2.Такси за участие  

Такса за участие: 40лв

Депозит  - два предплатени мача: 80лв

Картотеки на футболистите:  6лв/човек – важи за 1 календарна година.

3. Регламент за сформиране на групите и методи за придобиване на място във ВИСША ЛИГА 2016/2017

Турнирът ще се проведе на 2 фази. В първата всички отбора ще бъдат разпределени на групи (според броя на записаните отбори), като ще играят на принципа всеки срещу всеки по един път, по кръгова система, определена чрез жребий. Първите Х отбора в крайното класиране на всяка група, ще играят във втората фаза в нова група от У отбора, на принципа всеки срещу всеки по един път, като запазят точките събрани до момента. Победителят в тази група ще бъде обявен за първенец на втория ешелон за 2016г. и ще добие право директно да играе във ВИСША ЛИГА 2016/2017. Той ще придобие право за участие в ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2016/2017 на БАМФ.  Вторият, третият и четвъртият в класирането ще играят  допълнителен бараж с отбори от ВИСША ЛИГА , за запазване/придобиване на място във ВИСША ЛИГА 2016/2017. 

Останалите Z отбора от крайното класиране в първата фаза, които не попаднат в гореспоменатата група, ще играят в група от Q отбора, на принципа всеки срещу всеки по един път, като точките събрани до момента се зануляват. Победителят в тази група ще спечели приз и предметни награди.

Колко точно ще са отборите X, Y, Z и Q ще стане ясно и ще бъде обявено в края на записването за сезон 2016 и ще зависи от броя на желаещите отбори.

Отборите ще бъдат разпределени и по желан терен за състезаване. От този сезон отборите ще могат да избира дали да играят на МСК „Младежки център“ или на СЦ „Арена“. Според броя желаещи ще бъдат образувани и групите. В случай, че отборите са достатъчно, то те ще играят мачовете си само там, където са заявили. Ако са обаче недостатъчно, то те ще домакинстват само там, където са заявили и ще гостуват на терена, който е заявил противникът им .

4. График за участие в сезон 2016 на  Градска Футболна Лига

Мачовете ще се провеждат по схемата показана по-горе.  Мачовете na МСК „Младежки център Пловдив“ ще се играят предимно вторник и сряда, с изключение на седмиците в които има междинен кръг (два мача в една седмица). Мачовете ще стартират  в 18:45, 20:00 и 21:15ч. и ще се играят на трите терена на МСК „Младежки център Пловдив“. 

На СЦ „Арена“ мачовете ще са от понеделник до петък от 19:00, 20:00 и 21:00.

5. Турнир „КУПАТА НА ПЛОВДИВ

Турнирът ще се проведе паралелно на шампионата и в него ще вземат участие всички записани отбори от всички нива на Градска Футболна Лига. Играе се на принципа на директна елиминация, като отборите се разпределят чрез жребий всеки кръг. В разпределението отборите са равно поставени, без значение на групата. Играе се до определяне на шампион. Точната схема на турнира ще се определи  началото на сезона, след окончателното структуриране на Градска Футболна Лига.

6. Турнир „КУПА НА ПРЕТЕНДЕНТА

Турнирът ще се проведе  паралелно на шампионата и за разлика от „КУПАТА НА ПЛОВДИВ“, в него ще могат да вземат участие само отбори участници от второто ниво на Градска Футболна Лига. Играе се на принципа на директна елиминация, като отборите се разпределят чрез жребий всеки кръг. В разпределението отборите са равно поставени, без значение на групата. Играе се до определяне на шампион. Точната схема на турнира ще се определи  началото на сезона, след окончателното структуриране на Градска Футболна Лига. 

7. ВЕЛИКДЕНСКИ ТУРНИР на Градска Футболна Лига

В периода 29 април – 9 май 2016г, по време на великденските празници и гергьовденските празници ще се организира турнир, в който участие ще могат да взимат както отбори от лигата, така и други, които не са част от него. Наградите и условията за участие в този турнир ще станат ясни на по-късен етап.

8. Краен срок за записване – 29 февруари 2016г., включително 

За да се запишите за сезон 2016 е необходимо да се впишете с вашето потребителско име и парола. В меню МОЯ ОТБОР, при влизането, най-отгоре ще видите меню, подканващо ви да си изберете група. За този сезон опциите са свързани с предпочитания терен, на който да участвате, като опциите са МСК Младежки център и СЦ Арена. Ако това меню не ви се появи, това означава, че отборът ви е записан вече, като горе над името на отбора е показно къде. В случай, че сте нов отбор, то следва да се регистрирате, като ползвате бутона РЕГИСТРАЦИЯ (най-горе в дясно), попълвайки следната регистрационна форма .

Теглене на жребий: 3 март 2016г.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: 0892 242 838, gradska.liga@gmail.com

РЕГЛАМЕНТ ЗА ВИСША ЛИГА 2016 ВИЖТЕ ТУК 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици