новини от региона

ГФЛ раздава индивидуалните награди в неделя

Тази неделя, на официалното традиционно награждаване на призьорите  в шампионатите на Градска Футболна Лига. ще станат ясни победителите във всички категории. Освен челните тройки в двете дивизии - ВИСША ЛИГА и LA LIGA, своите награди ще получат най-заслужилите играчи. В категорията за ГОЛМАЙСТОР победителите са ясни - Емил Аргиров от шампиона КЦМ-ООП и Делчо Балакчиев от Kamenitza Интернационал. Така стоят нещата и за АСИСТЕНТ - отново Емил Аргиров и Александър Александров от AFC Select ще получат призовете си. 

Мистерия цари около останалите категории, за които ГФЛ даде право на отборите да определят своите фаворити. От селектираните по показателите на статистиката футболисти, капитаните и представителите на отборите избраха следните играчи: в категория НАЙ-ДОБЪР ВРАТАР на ВИСША ЛИГА тримата с най-много гласове са Георги Паскалчев, Тодор Видолов и Тодор Малинов. В категорията НАЙ-ДОБЪР ЗАЩИТНИК за наградата ще тръпнат Андрей Костадинов, Веселин Филипов и Иван Атанасов. НАЙ-ДОБЪР НАПАДАТЕЛ ще е някой из между Емил Аргиров, Румен Генев и Цветелин Стоянов. 

В LA LIGA нещата изглеждат така: за НАЙ-ДОБЪР ВРАТАР борбата бе измежду Борис Малинов, Николай Цонев и Стоян Костадинов. В категорията НАЙ-ДОБЪР ЗАЩИТНИК приза ще грабне някой из между Алил Кардашев, Андреан Георгиев и Димитър Витанов. За НАЙ-ДОБЪР НАПАДАТЕЛ ще спорят Александър Александров, Атанас Найденов и Делчо Балакчиев.

Още в две категории ще бъдат раздадени награди. Традиционно отборът направил най-добро впечатление през сезона ще получи наградата за ФЕЪРПЛЕЙ. Приз ще има и за най-добрия съдия на ГФЛ за 2015г.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици