новини от региона

Решение на Дисциплинарната комисия на ГФЛ от 04.12.2015г.

Дисциплинарната комисия на ГФЛ взе решение за следните провинения:

1. Наказава НИКОАЙ ВАСИЛКОВ (Космос) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на ВИСША ЛИГА, за получен червен картон.

2. Наказава ПЛАМЕН ЦОНЕВ (Фитони) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на ВИСША ЛИГА, за получен червен картон. 

3.  Разгледа жалбата на Bohemians и след установена нередност присъди служебна победа 9:0 в тяхна полза в срещата им с Fresh Penis, поради ползване на нередовен състезател.

4. Наказава ГЕОРГИ АТАНАСОВ (ХЪШОВЕ) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на LA LIGA, за получен трети жълт картон.

Градска Футболна Лига напомня на всички участници в шампионата и турнирите, които организира, че всякакви форми на насилие, расова, полова и всякакъв фруг вид дискриминация няма да бъдат толерирани по никакъв начин, за никого и по какъвто и да било повод. Държи да отбележи, че решенията на футболния съдия не са обект на оспорване и не подлежат на промяна от никого. Статута на съдията на игрището е да регистрира това което види и да вземе решение според своите разбирания и виждания, водейки се от футболните правилници и наредби. Не забравяйте, че сте тук първо за да се забавлявате, да се разтоварите от работното ежедневие и да покажете футболните си умения, а не тези в други спортове, които ГФЛ не държи да органзира.   

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици