новини от региона

Решение на Дисциплинарната комисия на ГФЛ от 24.11.2015г.

Дисциплинарната комисия на ГФЛ взе решение за следните провинения:

1. Наказава ПЕТЪР ДАШЕВ (Фитони) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на ВИСША ЛИГА, за натрупани 3 жълти картона.

2. Наказава СПАС ШИНДАРОВ (Select) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на LA LIGA, за натрупани 3 жълти картона. (наказанието не важи за турнира КУПА АРЕНА)

3. Наказава ДИМИТЪР ВИТАНОВ (Select) със спиране на състезателните права за 2 срещи от шампионата на LA LIGA, за получен червен картон. (наказанието важи и за турнира КУПА АРЕНА) 

4. Наказава ГЕОРГИ МАНЧОРОВ (Бактрейд) със спиране на състезателните права за 2 срещи от шампионата на LA LIGA, за получен червен картон.

Градска Футболна Лига напомня на всички участници в шампионата и турнирите, които организира, че всякакви форми на насилие, расова, полова и всякакъв фруг вид дискриминация няма да бъдат толерирани по никакъв начин, за никого и по какъвто и да било повод. Държи да отбележи, че решенията на футболния съдия не са обект на оспорване и не подлежат на промяна от никого. Статута на съдията на игрището е да регистрира това което види и да вземе решение според своите разбирания и виждания, водейки се от футболните правилници и наредби. Не забравяйте, че сте тук първо за да се забавлявате, да се разтоварите от работното ежедневие и да покажете футболните си умения, а не тези в други спортове, които ГФЛ не държи да органзира.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици