новини от региона

Ясни са плейофните групи в АНЛ Габрово

Всичко се реши в последният есенен кръг

Драмата за разпределянето на отборите от АНЛ Габрово в двете плейофни седмици, бе решена в последният ден от есенният полусезон. В този, 26 кръг, се изиграха много оспорвани и драматични мачове, донесли силни емоции и зрелище за публиката на сп. комплекс Трендафила.

В първата среща за деня, Гипсострой 08 победи Ceratizit, със 7:2, след хеттрик на Радослав Ковачев и два гола на капитана Траян Вилхелмов.

В дерби на дъното, Омега записа класическа победа над Трите Хикса, като точни бяха Георги Маврев, Здравко Христов и Тодор Стоянов.

В дербито на върха на класирането, Laziale направи обрат срещу Копакабана и победи лидерите с 4:3. Два гола отбеляза Милен Панчев, вторият в последните секунди на мача, оказал се с цената на три точки.

Веспа показа феърплей и игра честно срещу тима на ФК Експрес, побеждавайки го с 5:0. Точен на два пъти беше Иван Иванов, гол добави и капитана Павел Арнаудов.

От мъжкото поведение на Веспа, печеливш се оказа тима на Ястребите, въпреки че загуби с 3:5 от 2+2. Ястребите с огромна доза сигурност са в първата седмица и напролет ще мерят сили с водещите тимове на габровският минифутбол. Радослав Гутев и Светлин Иванов отбелязаха по два гола за победата на 2+2.

В последната среща за деня, ВАС Етъра победи трудно тима на Идеал Стандарт Видима, с 3:1. Точен на два пъти бе Христо Минчев - Джими.

Своите награди за най - красив гол за последните три кръга получиха Васил Василев от Ястребите, Тодор Стоянов от Омега и Пенко Стефанов от Палаузово. Те отнесоха по стекче бира, като награда за своето майсторство.

Вкусна пица, от пицария ФРЕШ, ще хапнат Мартин Соколов от Ястребите, Божидар Борисов от Омега и Траян Вилхелмов от Гипсострой 08. Това е тяхната награда, за бързината в поразяването на съперниковата врата.

От редовният сезон на АНЛ Габрово предстои да се изиграе само още една среща. Тя е между тимовете на ВАС Етъра и Ястребите и ще се проведе, следващата Неделя, 29 Ноември, от 15.00ч. на сп. комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици