новини от региона

Драмата за шесто и седмо място остава

Всичко ще се реши в последният кръг

Драмата, за попадане в първата седмица на АНЛ Габрово, остава да бъде разрешена в последният кръг на есенният полусезон. Битката, в която са въвлечени три отбора, борещи се за заветните шесто и седмо място, се заплете докрай, след изиграването на 25 кръг от лигата.

Още в първият мач за деня, ФК Експрес постигна трудна, но заслужена победа, над тима на 2+2, с 4:3. В този мач за своите, позабравени с времето, реализаторски умения, напомни Ангел Толмазов, разписвайки се на два пъти в противниковата врата.

Веспа се доближи до битката за отличията  през пролетта, след като победи тима на Омега, с 6:3. В изключително важната за тях среща, над всички бе Цветомир Йовчев, нанизал четири гола за успеха.

Палаузово си гарантира участие сред първите седем и на теория. След пет гола на Иван Лесев, бе постигната победа над Идеал Стандарт Видима, с 8:2. Така палаузовци сложиха край на една изключително успешна година и вече са в заслужена зимна ваканция, тъй като в последният кръг ще спечелят служебно три точки. Те вече могат да отварят шампанското и да отпиват от двете купи, които спечелиха тази есен - Купа Габрово 2015 и купата за отбор на месец Октомври.

В битката за челната тройка, лидерите постигнаха поредни победи. Laziale надигра Трите Хикса, със 7:2, като по два гола вкараха Борис Жеянов и Денислав Минев.

Копакабана победи много трудно Гипсострой 08, с 4:3. По два пъти бяха точни Климент Велев и Пламен Меразов.

През седмицата се изигра и отложената среща между 2+2 и Laziale. Мач, който спокойно може да спори за титлата мач на годината. След много обрати в резултата, последният съдийски сигнал дойде при 5:5. За 2+2 по два гола отбелязаха Ивайло Христов и Делян Недялков, а за Laziale по два гола вкараха Милен Панчев и Пламен Кожухаров.

Наградата си за най - бърз гол на 24 кръг получи Александър Аспарухов от ВАС Етъра. Той ще има възможност да посети пицария ФРЕШ, за да хапне вкусна пица по избор.

През следващата седмица,на 22 Ноември, последният, 26 кръг, от есенният дял на АНЛ Габрово, предлага редица интригуващи срещи.

Срещат се два от лидерите, Копакабана и Laziale. Ще има и пряка битка за влизане в първата седмица - Веспа срещу ФК Експрес. Мач с огромен заряд ще бъде и 2+2 - Ястребите. В битка на дъното ще се срещнат Трите Хикса и Омега. Предстои да се изиграе и една отложена среща, носеща със себе си също много емоция и значение за класирането, ВАС Етъра срещу Ястребите.

Краят на 2015 в АНЛ Габрово обещава много интрига и силни емоции. Заслужава си да се види.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици