новини от региона

АПФК Пловдив с титлата в LA LIGA пет кръга преди края

АПФК Пловдив е първият нов член на ВИСША ЛИГА 2016. Това стана ясно след като спечелиха срещата си от 26 кръг срещу отборът на Bohemians с 12:5. Така "пловдивчаните" направиха преднината пред Select на 16 точки, което им гарантира първото място в крайното класиране. От своя страна съперникът има през годината допусна изненадваща загуба от опашкаря Old School  с 3:4 и озакони титлата в LA LIGA.

Така интригата в групата остава за следващите 5 места в класирането. Select за сега са втори, но клебливата игра и шестте точки преднина пред Bohemians може да даде интрига за второто място в оставащите 4 кръга. От своя страна АФК Хаос са на 1 точка зад "бохемите" и те ще опитат да ги изместят от там, за да може да спечелят директна квота за ВИСША ЛИГА 2016, избягвайки баражите за влизане. Там за сега, освен тях са отборите на Бактрейд и FC Siza Sport, които имат само теротичен шанс за третото място, изоставайки със 7 и 10 точки. Жива е и интригата за шестото място, където FC Siza Sport са с 40 точки, а зад тях своите шансове все още имат Kamenitza-Интернационал, Fresh Penis и ФК Житница.

За останалите отбори в групата сезонът до края е напълно спокоен. Единствената въпросителна в дъното е, дали Пълдин Атлетик ще финишира последен или това ще е Old School, които имат 1 точка разлика по между си.

За сведение на отборите борещи се за баражи, според регламента завършилия на 4-то място отбор от LA LIGA, ще срещне отборът завършил на 13-то място във ВИСША ЛИГА, 5-ят в LA LIGA среща 12-ят във ВИСША ЛИГА и 6-ят в LA LIGA ще играе с 11-ят във ВИСША ЛИГА. Двубоите ще са в една среща и ще се играят през седмицата 9-13 декември 2015г. При равенство следва преиграване, като ако и втората среща завърши наравно (без значение на головата разлика), се изпълняват по 5 дузпи.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици