новини от региона

Битката за попадане в първата седмица се заплете

ФК Експрес победи Палаузово в пряк двубой

Изключителна битка в оставащите три кръга, се очертава между отборите, борещи се за попадане в челната седмица. Четири тима ще си оспорват трите места, от пето до седмо, като прогнозите на този етап са немислими, тъй като предстоят и преки двубои между отборите.

До този заплетен възел се достигна, след победата на ФК Експрес над Палаузово, с 3:2. Два гола за победителите вкара Данаил Савов. Така, Експрес настигна палаузовци и е само на точка зад тях и на три след Ястребите и Веспа. Битката е отворена и тепърва предстои развръзката.

Ястребите бяха категорични в мача си от 23 кръг. Те победиха тима на Ceratizit, със 7:0. Хеттрик наниза Цветан Димитров, а два гола добави Мартин Соколов.

Веспа също спечели три точки, след победа над Трите Хикса, с 3:0. Два гола за успеха, отбеляза Сашо Маринов. През седмицата, Веспа записа и загуба. Тя беше в отложен мач, от тима на Палаузово, с 3:5, след хеттрик на Иван Лесев за палаузовци.

В мач от долната половина на таблицата, Гипсострой направи обрат срещу тима на Идеал Стандарт Видима и победи с 3:2. Точни бяха Минчо Едрев, Йордан Данев и новото попълнение на тима, Радослав Ковачев, който се завърна от Малта.

От лидерите в класирането, мач изигра само тима на ВАС Етъра. "Макароните" победиха убедително тима на Омега, с 6:0, като по два пъти се разписаха Сашо Аспарухов и Станислав Събев.

Копакабана записа служебна победа, а мачът между 2+2 и Laziale беше отложен.

Следващата Неделя, 8 Ноември, предстои поредният, 24 кръг от АНЛ Габрово, на терена на сп.комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици