новини от региона

Решение на Дисциплинарната комисия на ГФЛ

Дисциплинарната комисия на ГФЛ взе решение за следните дисциплинарния наказания:

1. Наказава ИВАН ГОРАНОВ (Fresh Penis) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на LA LIGA, за получен червен картон. (Наказанието е изтърпяно на мача със Select)

2. Наказава ГЕОРГИ ПЕТРОВ (КЦМ-ОЦП) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на ВИСША ЛИГА, по доклад на делегата, за обида на длъжностно лице. 

Градска Футболна Лига напомня на всички участници е шампионата и турнирите, които организира, че всякакви форми на насилие, расова, полова и всякакъв фруг вид дискриминация няма да бъдат толерирани по никакъв начин, за никого и по какъвто и да било повод. Държи да отбележи, че решенията на футболния съдия не са обект на оспорване и не подлежат на промяна от никого. Статута на съдията на игрището е да регистрира това което види и да вземе решение според своите разбирания и виждания, водейки се от футболните правилници и наредби. Не забравяйте, че сте тук първо за да се забавлявате, да се разтоварите от работното ежедневие и да покажете футболните си умения, а не тези в други спортове, които ГФЛ не държи да органзира.   

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици