новини от региона

Още 4 ТОП РЕАЛИЗАТОРА НА AMORE ще опитат пиците от ресторанта

Никола Данчев, Атанас Найденов, Геро Янчев и два пъти Емил Аргиров спечелиха последните 5 седмици в надпреварата

Играта на ресторант Amore продължава с пълна сила. Всяка седмица, най-добрият голмайстор успява да спечели ваучер за една от вкусните пици на любезния спонсор.

След като през седмицата 7-13 септември, двама души завършиха с еднакъв актив, жребий определи, че пицата за тази седмица ще отиде при рекордьорът в надпреварата Емил Аргиров, който наниза 5 попадения в мрежата на Гражданите. И по стар обичай, познатият с прякора "животното" състезател на КЦМ-ООП успя да разнищи конкуренцията още следващата седмица 14 - 20 септември, реализирайки 6 попадения в мрежата на Младежка-1. Това е деветият ваучер, който Емил печели и с това поставя свояеобразен рекорд. А дали ще има още ваучери в предстоящите двубои, остава да разберем.

Седмицата 21- 27 септември се развихри головия инстинкт на новото попълнение на FC Siza Sport Геро Янчев. Със седем попадения във вратата на Bohemians, той не остави никакви съмнения, кой ще яде пица в Amore.

Следващия тур на надпреварата включваше мачовете от 28 септември - 4 октомври. В тях най-много голове вкара нападателят на Fresh Penis Атанас Найденов. Той успя да прониже цели 8 пъти мрежата на ХЪШОВЕ, с което си спечели 22-я приз ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE.

Последната седмица, 5 - 11 октомври дойде мигът на голеаторът на АПФК Пловдив Никола Данчев. С пет попадения във вратата на колегите от ФК Пловдив, играчът на лидерът в LA LIGА успя да си осигури ваучер.

И през тази седмица ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE продължава, като играчът с най-много попадения в рамките на седмицата, ще спечели специалната награда от любезния спонсор - ваучер за консумация на пица в ресторанта. ГФЛ пожелава успех на всички отбори и ги призовава да се забавляват, преследвайки победата.   


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици