новини от региона

Siza Sport в топ 4 на КУПАТА НА ПЛОВДИВ

Три елитни тима преодоляха четвърт финалите

Последните три дни се проведоха 1/4 финалните мачове от КУПАТА НА ПЛОВДИВ. Голямата изненада дойде от FC Siza Sport, които взеха скалпа на елитния Фитони, убиецът на гиганти, отборът, който успя да победи този сезон шампионът VIP Dent и носителят на купата КЦМ-ОЦП. Предстаевителят на LA LIGA успя да успи "батковците" и след по-добра игра в последните 10 минути от срещата, си осигури място н полуфиналите.

Изпадналият в тежка криза за точки отбор на Криско се опита да се противопостави на шампиона VIP Dent, след като "шахматистите" още в началото на сезона заявиха, че впускат силите си в "Купата на Пловдив". Все пак черно-белите са си взели поука от предния сезон, когато не защитиха купата си и въпреки пестеливата игра спечелиха с 6:3, продължавайки похода за втори трофей от надпреварата.

Истинска фиеста се развихри във влажната вечер на четвъртък. Считания за ясен мач между КЦМ-ООП и Балканска гозба се превърна в истинска еуфория за люботелите на мини футбола. Освободени от задължението за победа на всяка цена, " готвачите" забъркаха страхотен футболен миш-маш и бяха на път да изхвърлят кандидат шампиона от борбата за титлата. След като "орлетата" поведоха сериозно в резултата и надиграха съперника си през първата част, след почивката сякаш дръпнаха ръчната. Това позволи на "червените" да обърнат резултата до 6:7. Все пак блестящият гений на Пейо Батинов върна усмивките на лицето на селекционера Станимир Орловски, след като асистира за обрата в полза на КЦМ-ООП, класирайки своя тим за полуфиналите.

Черешката на тортата се оказа последбния двубой, спечелен от Amore след изпълнение на 16 дузпи. Лидерът в LA LIGA АПФК Пловдив опита да се справи с елитния си съперник, но сякаш притиснасти до стената "пицарите" изиграха най-добрия си футбол за сезона. Така равенството се оказа най-справедливия резултат, въпреки, че и двата отбора съжаляваха за направени пропуски в края на двубоя. Драмата беше пълна, след като Amore пропуснаха 2 от първите 3 дузпи, но в крайна сметка стигнаха до победа след малко късмет и пет поредни реализирани наказателни удара.

Така FC Siza Sport, VIP Dent, КЦМ-ООП и Amore продължават борбата за КУПАТА НА ПЛОВДИВ. Жребият за полуфиналите ще изтегли следващата сряда, като ГФЛ ще съобщи допълнително часът и мястото на церемонията.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици