новини от региона

Победи за лидерите в 19-тия кръг на "АНЛ Габрово"

Веспа отпадна от Лига България

Победи записаха лидерите в класирането на "АНЛ Габрово", в срещите от 19 кръг.

Копакабана спечели дербито на неделният ден, надигравайки отбора на м. Септември, ФК Ястребите, с 3:2.Точни за победителите бяха Иван Стефанов, Михаил Михалев и Климент Велев.

Лидерът Laziale запази първото място, надигравайки, с 4:2, тима на Гипсострой 08. Два гола отбеляза Бисер Тотев, а по веднъж се разписаха Стилян Асенов и Сашо Маринов.

Ceratizit продължава своя възход, през вторият полусезон. С приятната за гледане и красива игра, тима вече започна да трупа и точки. След равенството с ВАС Етъра и победата над 2+2, в последният кръг бе записана и убедителна победа, над Трите Хикса, с 5:0. Точни бяха Димитър Зарков, Николай Раев, Божидар Василев, Румен Коцев и опитният Иван Тъпов.

В последната среща тази Неделя, се стигна до зрелищно равенство. Симеон Иванов наниза хеттрик за Идеал Стандарт Видима, а Ивайло Райнов му отговори с два гола за ФК Експрес, оформяйки крайното 3:3. В игра за Севлиевци се завърна и неостаряващият Драго Славоев, който бе преминал в ПФК/Пенсионерски футболен клуб/ Нафталин.

На терена в Ловеч своята среща от квалификациите за Лига България, изигра и единственият габровски отбор в републиканските турнири, тима на Веспа. След равностойна среща, габровци загубиха с 1:2 от русенският Дунав Завинаги, като точен за нашите беше Цветомир Йовчев.

Във Вторник, 6 Октомври, в 21.00 ч. се срещат тимовете на 2+2 и ВАС Етъра, в Сряда и Четвъртък са полуфиналите за Купа Габрово 2015, а следващата Неделя от 12.00 ч. стартира и поредният 20 кръг от АНЛ Габрово.

Очаква ни седмица, изпълнена с много интересен футбол на сп.комплекс Трендафила. Заповядайте!!!

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици