новини от региона

Походът на Сливен в турнирите на БАМФ стартира

Бодигард, Атлетико и Камите в защита на футболната чест на Сливен

  Новият сезон в Шампионска Лига и Лига България стартира в неделя. Отборите от Сливен се включват в надпреварата с амбиция и мотивация за успех. В Шампионска Лига Бодигард е домакин на асеновградския Стенимахос. Мачът е на 04.10.2015 от 12:30ч. Реваншът е седмица по-късно в Асеновград. В редиците на Стенимахос прави впечатление присъствието на Дормушали Саидходжа, както и на изявеният голмайстор Румен Генев.
  В Лига България Атлетико среща пловдивският Select, в опит да затвърди отличните впечатления от силните си игри напоследък. В Select, обаче личи името на Ал.Александров - Кривия, всеизвестен на феновете на футбола в цяла България, което прави задачата на Атлетико доста трудна. В тима на Атлетико все пак има достатъчно класа, за да отстрани съперника си. Мачът е на неутрален терен в Стара Загора - 04.10.2015 от 11:00ч.
  Третият представител на Сливен - Камите също се изправя срещу пловдивски отбор - коравият Фитони, в който не личат звезди, но имащ доста опит в подобни битки. Камите по нищо не отстъпват на Фитони, единствено липсата на опит в тези турнири може да им изиграе лоша шега. Този мач също ще се играе в Стара Загора на неутрален терен, като все още не е уточнен точният ден и час.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици