новини от региона

Laziale отново на върха

" Сините " начело без игра

Тимът на Laziale отново е водач в класирането на АНЛ Габрово. Това стана възможно, след загубата на досегашният лидер Копакабана и служебната победа на "сините", над отказалият се отбор на Марти Young Stars.

Koпакабана поведе в резултата срещу ВАС Етъра, но допусна пълен обрат до 1:4, тон за който даде Александър Аспарухов, със своите два гола. В тази среща, нищо в играта на Копакабана не се получаваше и логично тима сдаде лидерската позиция.

Ястребите затвърдиха великолепната си форма от началото на есента, с четвърта поредна победа. Този път съперник беше коравият тим на ФК Експрес, но и той си тръгна победен, след крайното 2:4. Два красиви гола за успеха, отбеляза един от лидерите на тима, Мартин Соколов.

Гипсострой 08 постигна трудна и измъчена победа, над последният в класирането, Трите Хикса. Траян Вилхелмов, Николай Митев, Минчо Едрев и Йордан Данев бяха точни за победата, с 4:2.

 В най - интересната среща, Веспа и Ceratizit стигнаха до равенство, 1:1. Точни бяха Румен Коцев и Павел Арнаудов, а двата тима завършиха с по четири жълти картона, в битката на мокрият и хлъзгав терен, в неделният следобед.

Така след изиграването на 18 кръг, в челото се получи сериозно сгъстяване на отборите, в малка разлика от точки.

Лидер е Laziale с 41, пред 2+2 и Копакабана с по 39, ВАС Етъра е с 38, а петият Веспа е само на пет точки от върха, с 36.

Следващата Неделя, от 13,00 ч предстоят срещите от 19 кръг на АНЛ Габрово. Също тогава, сп. комплекс Трендафила, ще бъде домакин и на две срещи от квалификациите за груповата фаза на Лига България. Среща в Габрово ще си дадат ФК Медика Русе - Хамелеон Ловеч и Холеман Русе - Феникс Ловеч.

Предстои ни много интересна и изпълнена с хубав футбол Неделя.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици