новини от региона

Палаузово и Ceratizit са на полуфинал за купата

Двата тима очакват съперниците си

Палаузово и Ceratizit вече са на полуфинал за Купа Габрово 2015. Двата тима от южната част на Габрово, записаха втора победа в своите групи и остава да изиграят протоколна трета среща, преди очакваните с огромен интерес полуфинали.

В група А, палаузовци победиха в дербито на кръга, тима на 2+2, с 4:2, след хеттрик ма Иван Лесев. С тази победа, отборът със сигурност ще приключи на първо място в групата, очаквайки развоя в другата група.

В другата среща, Експрес разгроми Трите Хикса, с 13:1. Четири гола отбеляза Ивайло Райнов, а по три вкараха Данаил Савов и Галин Димитров.

В последните срещи, Палаузово ще играе протоколен мач срещу Трите Хикса, а 2+2 и Експрес, ще определят в пряк двубой, вторият полуфиналист.

В група Б, на полуфинал вече е отборът на Ceratizit. В много оспорван и драматичен двубой, те победиха тима на Гипсострой 08, с 1:0. Златното попадение отбеляза Румен Коцев, четири минути преди края на мача.

 В другата среща, Копакабана разгроми тима на  Омега, с 8:3. Пламен Меразов и Петко Моровяков се разписаха по три пъти за изразителната победа.

В последните срещи, Копакабана и Ceratizit ще решат кой ще завърши първи в групата, а тима на Гипсострой 08 ще се надява на победа срещу Омега и благоприятно развитие на другата среща, за да използва теоретичните си шансове за попадане на полуфинал.

Последните, трети срещи, от предварителните групи на Купа Габрово 2015, ще се изиграят през следващата седмица, в Сряда и Четвъртък на сп. комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици