новини от региона

Регламент за БИЗНЕС ЛИГА София есен 2015

I. ОТБОРИ И СХЕМА НА ТУРНИРА:

Oтборите са разделени на 2 дивизии както следва:

BAUHAUS PREMIER LEAGUE 

CHAMPIONSHIP 

Последните три отбора от PREMIER LEAGUE изпадат в CHAMPIONSHIP за сезон 2016.

Победителят и вторият в класирането от CHAMPIONSHIP печелят директна промоция за PREMIER LEAGUE, а отборите класирали се на местата между 3-то и 6-то играят плейоф за едно място за влизане в PREMIER LEAGUE.

II. ПРОГРАМА И ОТЛАГАНЕ НА ДВУБОИ

Програмата на двубоите е публикувана в сайта на лигата и всеки отбор има право на едно отлагане в рамките на полусезон с 10-дневно писмено предизвестие.

Всеки отбор може да участва в първенството  само с играчите,носещи своята картотека и  записани в профила на отбора в web-системата на БАМФ. Играчи, които ги няма качени в системата, няма да бъдат допускани в игра до началото на 2 кръг (първия кръг е гратисен период, в който всички стари и нови отбори да оправят профилите на отборите си). Всеки отбор може да запише до 25 играчи в системата, като това може да се прави по всяко време (дори преди самия мач), но задължително този играч трябва да бъде въведен в системата. Играчи, които ги няма в профила на отбора, няма да бъдат допускани в игра. Играчи, които ги има в системата в друг отбор, но не фигурират в профила на отбора, няма да бъдат допускани в игра. Играч може да играе само в един отбор от надпреварата. Отборите ще могат да записват свободно нови играчи до достигане на максимума от 25  или до 01.11.2015г. След това нови играчи няма да могат да се записват и отбора доиграва първенството  с наличните си в сайта футболисти.

В случай, че отбор не може да се яви на дадена среща и предупреди писмено  организаторите до 48 часа преди началото на мача, то те губят с 0:5, но не търпят допълнителни санкции. Ако това предупреждение дойде до 24 часа преди мача, тогава отбора се наказва с глоба 60лв и губят срещата с 0:5. Ако предупреждението дойде при по-малко от 24 часа или отборът не предупреди организаторите, то той дължи наказателна такса в размер на 120лв и губи мача с 0:5, като половината сума от глобата се дава на противниковият отбор като компенсация за причиненото неудобство. Отбор, който бъде глобен, има срок от 48 часа да заплати задълженията си към БАМФ, в противен случай ще бъде отстранен от надпреварите и турнирите на организацията, докато не покрие задълженията си.

    

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици