новини от региона

Крах за лидерите в АНЛ Габрово

Laziale, ВАС Етъра и 2+2 загубиха в Неделя

Неделният следобед на сп.комплекс Трендафила се оказа злощастен за трима от лидерите в Неделната Лига на Габрово. 2+2, ВАС Етъра и Laziale претърпяха загуби, а единствено тима на Копакабана записа трудна победа.

С хеттрик на Климент Велев, Копакабана надделя над ФК Експрес с 3:1, в мач останал до последните минути с неизвестен завършек.

Съвсем очаквано, ВАС Етъра и Палаузово, сътвориха дербито на кръга. В мач, преминал с обрати, напрежение и доста футбол, все по - проспериращият тим на палаузовци, успя да се наложи с 3:2. Двата тима си размениха по два гола, чрез Стефан Минков за "макароните" и Пенко Стефанов за Палаузово. Тогава, няколко минути преди края, голмайстора Иван Лесев, напомни за себе си, отбелязвайки трети гол за своите и носейки им победата.

Неприятна изненада поднесе тима на 2+2, губейки от Ceratizit, с 3:4. Два гола за тях отбеляза Радо Гутев, но те нестигнаха и за точка, след като Иван Тъпов отбеляза победният гол за Ceratizit  в последните секунди на мача.

Още по - изненадващо,Laziale  загуби от Идеал Стандарт Видима, също с 3:4. Бисер Стефанов вкара два гола за габровци, но те не бяха достатъчни, след като севлиевци отговориха с по два гола на Христо Чанков и новото си попълнение Симеон Иванов.

През седмицата, все пак Laziale записа и победа. В отложен мач от 15 кръг, бе победен тима на ФК Експрес, с 6:5. Бисер Стефанов отбеляза хеттрик, Милен Панчев добави още два гола за победителите, а четирите точни попадения на Данаил Савов от Експрес не стигнаха и за точка.

Победа в Неделя постигна и тима на Ястребите. След четири гола на новият си голмайстор, Калоян Димитров, бе победен отбора на Омега с 5:3.

Своите награди, за най - бърз и най - красив гол от 15 кръг, получиха Милен Панчев от Laziale и Калоян Димитров от Ястребите.

На 27 Септември предстои поредният кръг от АНЛ Габрово, на сп. комплекс Трендафила, с начало в 15.00 ч.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици