новини от региона

Петър Кузманов и Делчо Балaкчиев с ваучер от AMORE

Емил Аргиров и Никола Данчев очакват жребия за третата награда за есенния полусезон

Със старта на есенния полусезон на Градска Футболна Лига, стартира и възможността най-добрите голмайстори в надпреварата да се преборят за вкусна пица, предоставена от гордия спонсор на ГФЛ - средиземноморски ресторант и пицария AMORE. Ето защо със старта на сезона, заваляха и попаденията. В първата седмиа след паузата, най-бързо се ориентира в обстановката опитния футболист на Bohemians Петър Кузманов, който наниза 7 попадения във вратата на безпомощния вратар на Бактрейд, с което отсвири конкуренцията и заслужено XVII-я приз ТОП РЕАЛИЗАТОР НА АМОРЕ е вече в ръцете му. 

Седмицата 31 август - 6 септември се оказа късметлийска за голмайстора на LA LIGA Делчо Балакчиев. Въпреки вкараните 38 гола до момента, футболисътът на Каменица-Интернационал не беше попадал сред късметлиите, изпреварван за малко на няколко пъти. Така дойде XVIII-та седмица с награди от AMORE и след нови 5 гола в мрежата на клетниците от Бактрейд, които за втора седмица определиха кой ще е носителят на приза ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE.

През изминалата седмица, 7 - 13 септември битката бе оспорвана, като поне 6 футболиста имаха своя шанс да попаднат сред победителите. Все пак двама финишираха с еднакъв брой попадения - ТОП РЕАЛЗИТОРРЪТ НА AMORE с най-много спечелени ваучери Емил Аргиоров, който вкара 5 за КСМ-ООП в двубоя с Гражданите и Никола Данчев от АПФК Пловдив, реализирал също 5 в срещата с Хъшове. Така жребий ще определи XIX-я победител в играта. Очаквайте видео от церемонията, която ще определи лично персоналът на ресторант AMORE.

И през тази седмица ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE продължава, като играчът с най-много попадения в рамките на седмицата, ще спечели специалната награда от любезния спонсор - ваучер за консумация на пица в ресторанта. ГФЛ пожелава успех на всички отбори и ги призовава да се забавляват, преследвайки победата.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици