новини от региона

Копакабана и 2+2 начело в АНЛ Габрово

ВАС Етъра и Laziale само на точка зад тях

Възелът в челото на Габровската Неделна Лига се заплете напълно, след изиграването на мачовете от 16 кръг.

С по 36т., лидери са тимовете на Копакабана и 2+2, на точка зад тях са ВАС Етъра и Laziale, с 32т. е тима на Веспа, а челната шестица затварят момчетата от ФК Експрес с 29 т.

2+2 записаха победа и загуба през изминалата седмица. Първо, в изтеглен мач от 18 кръг, загубиха от бойкият тим на Палаузово, с 2:4.

Хеттрик за победителите наниза, голмайстора от последните две издания на АНЛ Габрово, Иван Лесев, който направи дебют през тази година за новият си тим.

В Неделя, 2+2 записа победа. Радо Гутев се отличи с два гола за крайното 5:1 над Гипсострой 08.

Ястребите записаха две победи през изминалата седмица. Калоян Димитров и Димчо Данов отбелязаха по два гола, за победата с 6:2 над Трите Хикса. А в другата им среща, хеттрика на Милен Панчев не достигна на досегашният лидер Laziale,който загуби с 3:7. По два гола вкараха Мартин Соколов и отново Димчо Данов.

ВАС Етъра изненадващо достигна само до равенство, срещу обновеният тим на Ceratizit. Мачът приключи при 2:2, а точни за "макароните" бяха Станислав Събев и Петър Костадинов. За Ceratizit се разписаха Димитър Зарков и Захари Петрунов.

Експрес надделя над сърцатият тим на Омега, с 4:2. По два гола вкараха Данаил Савов и голмайстора на тима, Ивайло Райнов - доктора.

Идеал Стандарт Видима също постигна победа. След като на два пъти изоставаше в резултата,севлиевци достигнаха до обрат срещу Трите Хикса, с 3:2. Точни бяха Христо Чанков, Мартин Трифонов и Александър Тодоров.

На 20 Септември, Неделя, на сп. комплекс Трендафила предстои да се изиграе поредният, 17 кръг от АНЛ Габрово.

На 17 Септември, Четвъртък, стартира и турнира за Купата на Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици