новини от региона

Започна есенният дял на АНЛ Габрово

Три мача се изиграха в Неделя на сп. комплекс Трендафила

С три мача стартира есенният полусезон на АНЛ Габрово.

В Неделя, 6 Септември, старт на футболните емоции, на сп. комплекс Трендафила, дадоха отборите на Омега и Копакабана. След равностойно първо полувреме, завършило само с гол аванс за лидерите в класирането, през втората част те се разиграха и резултата набъбна бързо. С четири гола се отличи новото попълнение Михаил Михалев, привлечен от тима на ВАС Етъра. Два гола за Омега отбеляза Георги Цветков. Краят на мача дойде при 6:2 за Копакабана.

ВАС Етъра също постигна победа и неизпуска от поглед първата позиция. С два гола на Станислав Събев и по един на Александър Аспарухов и Христо Минчев, "макароните" надделяха трудно над Гипсострой 08, с 4:2.

В третата среща, друг от челниците, Веспа, също постигна победа. В равностоен мач, с голове на Стефан Стефанов и Цветомир Йовчев, бе победен тима на Идеал Стандарт Видима, с 2:0.

Палаузово затвърди позициите си в челната седмица, без дори да изпоти фланелките. Това се случи, заради неявяването на тима на Ceratizit. Така момчетата от крайният габровски квартал записаха най - лесните си три точки в първенството.

Следващата Неделя, 13 Септември, ще се изиграят срещите от поредният, 16 кръг на АНЛ Габрово. Тогава приключва и записването за турнира за купата на Габрово, който ще се играе през седмицата, след работно време.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици