новини от региона

OAZIS с летящ старт в Градска Футболна Лига

Сряда предложи три двубоя от ВИСШАТА ЛИГА на Пловдив. От 19:00ч., на игрището излезе новака във Висша лига OAZIS, срещу Балканска гозба. Познавачите на футбола на малки врати в град Пловдив, едва ли са останали изненадани от крайния резултат 12:3 за силния отбор на зелено-черните, който започва участието си на полусезона с 0 точки и с оглед на другите участници в първия ешалон, едва ли ще срещнат трудности с оставането си в елита, но дали ще имат сили за нещо повече....предстои да видим.

От 20:00ч. сили премериха ЕЛМА ТАКСИ и ОЦП, и тук никакви изненади, краен резултат 2:8. Дори и с непълен състав, зелено-белите наложиха своето темпо на игра и логично стигнаха до победата. Таксиджийте бяха дошли с надеждата да се доберат поне до точка, но очевидната разлика в класите си каза думата. Петър Кузманов, този път остана като бледа сянка на предишното си представяне, отчете се едва с два удара по посока на вратата на ОЦП.

В последния мач за вечерта, очакванията бяха за оспорвана и интересна среща между КРИСКО и КОСМОС. Срещата беше интересна, но не и оспорвана, поне ако погледнем резултата. С ранен гол на Краси Димитров, червените поведоха. След десетина минути игра, с два бързи гола в рамките на минута, резултата набъбна до 0:3, и интригата приключи. До края на срещата имаше интересни изпълнения и от двата отбора и в крайна сметка, тимът на КОСМОС се поздрави с успех 2:8, с който отново влезе в шестицата във временното класиране. Предстои много интересен втори дял на ВИСШАТА ЛИГА, който ще определи шампиона за 2015. Трите основни фаворита са КЦМ-ООП, ОЦП и VIP Dent, но дали влизането на OAZIS ще обърка нечии сметки - следете изявите на отборите от Градска Футболна Лига.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици