новини от региона

Регламент за IT CHAMPIONSHIP София есен 2016

I. ОТБОРИ И СХЕМА НА ТУРНИРА:

Отборите са разделени на 4 дивизии както следва:

PREMIER LEAGUE 

LEAGUE ONE - LONDON

LEAGUE ONE - MANCHESTER

LEAGUE ONE - LIVERPOOL

Отборите в PREMIER LEAGUE и LEAGUE ONE пролетния полусезон стартират с нулев актив. 

Отборите в PREMIER LEAGUE започват есенния полусезон с 50 % от точковия си актив спечелен от първия полусезон, а отборите от LEAGUE ONE стартират с нулев актив.

Отборите спечелили промоция в PREMIER LEAGUE стартират с една точка по малко от отбора завършил на 15 място в PREMIER LEAGUE от пролетния полусезон

В края на сезона шампионът от  PREMIER LEAGUE печели награда футболен уикенд в европа и участие в ШАМПИОНСКА ЛИГА на България.

Отборите завършили на второ и трето място печелят право на участие в турнира ЛИГА БЪЛГАРИЯ.

Последните три отбора от PREMIER LEAGUE изпадат в LEAGUE ONE  за новия полусезон, а отборът завършил на 15-то място играе бараж за оставане в групата.

Победителите в трите LEAGUE ONE печелят директна промоция за PREMIER LEAGUE, а отборите класирали се на 2-ро и 3-то място играят плейоф за едно място за влизане в PREMIER LEAGUE. Схемата е в първи кръг игрaят 2-ри срещу 3-ти от всяка група, изтеглени чрез жребий, като победителите, заедно с 15-я от PREMIER LEAGUE играят полуфинали и финал, определени отново чрез жребий.

Мачовете от шампионатите в IT CHAMPIONSHIP се провеждат на БАУХАУС АРЕНА.

II. ПРОГРАМА И ОТЛАГАНЕ НА ДВУБОИ

Програмата на двубоите е публикувана в сайта на лигата и всеки отбор има право на едно отлагане в рамките на полусезон с 5-дневно писмено предизвестие.

Всеки отбор може да участва в първенството  само с играчи, записани в профила на отбора в web-системата на БАМФ. Играчи, които ги няма качени в системата, няма да бъдат допускани в игра. Всеки отбор може да запише до 25 играчи в системата, като това може да се прави по всяко време (дори преди самия мач), но задължително този играч трябва да бъде въведен в системата. Отбори, които използват незаписани играчи в профила си, подлежат на дисциплинарно наказание, съгласно Правилника на БАМФ. Играч може да играе само в един отбор от съответната група. Отборите ще могат да записват свободно нови играчи до достигане на максимума от 25  или до 15.11.2016г.включително. След това нови играчи няма да могат да се записват и отбора доиграва първенството  с наличните си в сайта футболисти, включително и финалните плейофи за влизане в горна дивизия.

Отложена среща следва да се изиграе в рамките на следващите 10 дни.

Ако отбор от PREMIER LEAGUE не се яви в двубой от последните два кръга на шампионата, независимо от причините, то той автоматично изпада в по-долната група през следващия сезон, независимо от мястото му в класирането.

III. ЛИЦЕНЗИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ

От сезон ЕСЕН 2016 право на участие в шампионатите на IT CHAMPIONSHIP ще имат само отборите получили лиценз. На лицензионните условия отговарят тимовете, чиито състезатели са служители на съответната фирма, с трудов договор на половин или пълен работен ден, като граждански договори няма да се признават. Служители, започнали сезона в дадена фирма, прекратявайки трудово-правните си отношения с компанията имат право да доиграят текущия полусезон, след което губят правото да се състезават  за този тим.

Отбор, използвал състезатели без лиценз, следва да бъде отстранен от шампионата до края на полусезона.

IV. ИЗВАДКА ОТ ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК

При натрупване на 3 жълти картона от даден футболист, то той пропуска 1 среща поради наказание, при 6 - 2 срещи, при 9 - 3 срещи и т.н.

Минималния брой състезатели за започване на дадена среща е 4 (вратар + 3 полеви).

При закъснение на даден отбор за среща, се чака до 15 мин спрямо обявения в сайта начален час на срещата. След това се присъжда служебна загуба на закъснелия отбор. В случай, че този отбор има уважителна причина за закъснението си, по преценка на делегата и съдията на срещата, времето за изчакване може да се увеличи.

V. ФИНАНСОВ ПРАВИЛНИК

Такса за участие във футболен двубой - 70лв.

Всеки отбор следва да заплати отборна картотека в размер на 80лв на полусезон.

ЗАБЕЛЕЖКА: Съдиите на футболните срещи ще проверяват преди всеки мач списъците на отборите в сайта. Футболисти без картотеки и липсващи в списъците на отборите в сайта няма да бъдат допускани в игра. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици