ФРЕШ МАРКЕТ ДЕТСКА ЛИГА, ФРЕШ МАРКЕТ ДЕТСКА ЛИГА - програма

1 кръг

Начален часТеренМачРезултат
02-03-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Щурче -
02-03-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Национал 2010 А -
02-03-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Металург -
02-03-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Национал 2011 А -
02-03-2019 00:00 не е избран Олимпия - Национал 2011 Б -
02-03-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Витоша 2013 -
02-03-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Спорт за всички -
02-03-2019 00:00 не е избран Славия - ЦСКА -
02-03-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Локо Сф 2011 -
02-03-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Септември 2010 -
02-03-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - ДИТ 2010 -

2 кръг

Начален часТеренМачРезултат
09-03-2019 00:00 не е избран Щурче - ДИТ 2010 -
09-03-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Локо Сф 2010 -
09-03-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Левски Раковски -
09-03-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Септември 2011 -
09-03-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Славия -
09-03-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - ДИТ 2011 -
09-03-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Олимпия Б -
09-03-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Олимпия -
09-03-2019 00:00 не е избран Металург - Левски 2011 -
09-03-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Сливнишки Герой -
09-03-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Левски 2010 -

3 кръг

Начален часТеренМачРезултат
16-03-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Щурче -
16-03-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - ФК Сердика -
16-03-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Национал 2010 А -
16-03-2019 00:00 не е избран Олимпия - Металург -
16-03-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Национал 2011 А -
16-03-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Национал 2011 Б -
16-03-2019 00:00 не е избран Славия - Витоша 2013 -
16-03-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Спорт за всички -
16-03-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - ЦСКА -
16-03-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Локо Сф 2011 -
16-03-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Септември 2010 -

4 кръг

Начален часТеренМачРезултат
23-03-2019 00:00 не е избран Щурче - Септември 2010 -
23-03-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - ДИТ 2010 -
23-03-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Локо Сф 2010 -
23-03-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Левски Раковски -
23-03-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Септември 2011 -
23-03-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Славия -
23-03-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - ДИТ 2011 -
23-03-2019 00:00 не е избран Металург - Олимпия Б -
23-03-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Олимпия -
23-03-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Левски 2011 -
23-03-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Сливнишки Герой -

5 кръг

Начален часТеренМачРезултат
30-03-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Щурче -
30-03-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Левски 2010 -
30-03-2019 00:00 не е избран Олимпия - ФК Сердика -
30-03-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Национал 2010 А -
30-03-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Металург -
30-03-2019 00:00 не е избран Славия - Национал 2011 А -
30-03-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Национал 2011 Б -
30-03-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Витоша 2013 -
30-03-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Спорт за всички -
30-03-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - ЦСКА -
30-03-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Локо Сф 2011 -

6 кръг

Начален часТеренМачРезултат
03-04-2019 00:00 не е избран Щурче - Локо Сф 2011 -
03-04-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Септември 2010 -
03-04-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - ДИТ 2010 -
03-04-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Локо Сф 2010 -
03-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Левски Раковски -
03-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Септември 2011 -
03-04-2019 00:00 не е избран Металург - Славия -
03-04-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - ДИТ 2011 -
03-04-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Олимпия Б -
03-04-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Олимпия -
03-04-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Левски 2011 -

7 кръг

Начален часТеренМачРезултат
06-04-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Щурче -
06-04-2019 00:00 не е избран Олимпия - Сливнишки Герой -
06-04-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Левски 2010 -
06-04-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - ФК Сердика -
06-04-2019 00:00 не е избран Славия - Национал 2010 А -
06-04-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Металург -
06-04-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Национал 2011 А -
06-04-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Национал 2011 Б -
06-04-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Витоша 2013 -
06-04-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Спорт за всички -
06-04-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - ЦСКА -

8 кръг

Начален часТеренМачРезултат
13-04-2019 00:00 не е избран Щурче - ЦСКА -
13-04-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Локо Сф 2011 -
13-04-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Септември 2010 -
13-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - ДИТ 2010 -
13-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Локо Сф 2010 -
13-04-2019 00:00 не е избран Металург - Левски Раковски -
13-04-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Септември 2011 -
13-04-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Славия -
13-04-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - ДИТ 2011 -
13-04-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Олимпия Б -
13-04-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Олимпия -

9 кръг

Начален часТеренМачРезултат
20-04-2019 00:00 не е избран Олимпия - Щурче -
20-04-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Левски 2011 -
20-04-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Сливнишки Герой -
20-04-2019 00:00 не е избран Славия - Левски 2010 -
20-04-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - ФК Сердика -
20-04-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Национал 2010 А -
20-04-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Металург -
20-04-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Национал 2011 А -
20-04-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Национал 2011 Б -
20-04-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Витоша 2013 -
20-04-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Спорт за всички -

10 кръг

Начален часТеренМачРезултат
27-04-2019 00:00 не е избран Щурче - Спорт за всички -
27-04-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - ЦСКА -
27-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Локо Сф 2011 -
27-04-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Септември 2010 -
27-04-2019 00:00 не е избран Металург - ДИТ 2010 -
27-04-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Локо Сф 2010 -
27-04-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Левски Раковски -
27-04-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Септември 2011 -
27-04-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Славия -
27-04-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - ДИТ 2011 -
27-04-2019 00:00 не е избран Олимпия - Олимпия Б -

11 кръг

Начален часТеренМачРезултат
04-05-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Щурче -
04-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Олимпия -
04-05-2019 00:00 не е избран Славия - Левски 2011 -
04-05-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Сливнишки Герой -
04-05-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Левски 2010 -
04-05-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - ФК Сердика -
04-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Национал 2010 А -
04-05-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Металург -
04-05-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Национал 2011 А -
04-05-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Национал 2011 Б -
04-05-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Витоша 2013 -

12 кръг

Начален часТеренМачРезултат
11-05-2019 00:00 не е избран Щурче - Витоша 2013 -
11-05-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Спорт за всички -
11-05-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - ЦСКА -
11-05-2019 00:00 не е избран Металург - Локо Сф 2011 -
11-05-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Септември 2010 -
11-05-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - ДИТ 2010 -
11-05-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Локо Сф 2010 -
11-05-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Левски Раковски -
11-05-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Септември 2011 -
11-05-2019 00:00 не е избран Олимпия - Славия -
11-05-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - ДИТ 2011 -

13 кръг

Начален часТеренМачРезултат
18-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Щурче -
18-05-2019 00:00 не е избран Славия - Олимпия Б -
18-05-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Олимпия -
18-05-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Левски 2011 -
18-05-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Сливнишки Герой -
18-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Левски 2010 -
18-05-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - ФК Сердика -
18-05-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Национал 2010 А -
18-05-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Металург -
18-05-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Национал 2011 А -
18-05-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Национал 2011 Б -

14 кръг

Начален часТеренМачРезултат
25-05-2019 00:00 не е избран Щурче - Национал 2011 Б -
25-05-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Витоша 2013 -
25-05-2019 00:00 не е избран Металург - Спорт за всички -
25-05-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - ЦСКА -
25-05-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Локо Сф 2011 -
25-05-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Септември 2010 -
25-05-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - ДИТ 2010 -
25-05-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Локо Сф 2010 -
25-05-2019 00:00 не е избран Олимпия - Левски Раковски -
25-05-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Септември 2011 -
25-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Славия -

15 кръг

Начален часТеренМачРезултат
01-06-2019 00:00 не е избран Славия - Щурче -
01-06-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - ДИТ 2011 -
01-06-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Олимпия Б -
01-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Олимпия -
01-06-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Левски 2011 -
01-06-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Сливнишки Герой -
01-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Левски 2010 -
01-06-2019 00:00 не е избран ЦСКА - ФК Сердика -
01-06-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Национал 2010 А -
01-06-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Металург -
01-06-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Национал 2011 А -

16 кръг

Начален часТеренМачРезултат
01-05-2019 00:00 не е избран Щурче - Национал 2011 А -
01-05-2019 00:00 не е избран Металург - Национал 2011 Б -
01-05-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Витоша 2013 -
01-05-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Спорт за всички -
01-05-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - ЦСКА -
01-05-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Локо Сф 2011 -
01-05-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Септември 2010 -
01-05-2019 00:00 не е избран Олимпия - ДИТ 2010 -
01-05-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Локо Сф 2010 -
01-05-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Левски Раковски -
01-05-2019 00:00 не е избран Славия - Септември 2011 -

17 кръг

Начален часТеренМачРезултат
08-06-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Славия -
08-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - ДИТ 2011 -
08-06-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Олимпия Б -
08-06-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Олимпия -
08-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Левски 2011 -
08-06-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Сливнишки Герой -
08-06-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Левски 2010 -
08-06-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - ФК Сердика -
08-06-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Национал 2010 А -
08-06-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Металург -
08-06-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Щурче -

18 кръг

Начален часТеренМачРезултат
15-06-2019 00:00 не е избран Щурче - Металург -
15-06-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - Национал 2011 А -
15-06-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Национал 2011 Б -
15-06-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Витоша 2013 -
15-06-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Спорт за всички -
15-06-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - ЦСКА -
15-06-2019 00:00 не е избран Олимпия - Локо Сф 2011 -
15-06-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - Септември 2010 -
15-06-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - ДИТ 2010 -
15-06-2019 00:00 не е избран Славия - Локо Сф 2010 -
15-06-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - Левски Раковски -

19 кръг

Начален часТеренМачРезултат
22-06-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Щурче -
22-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Септември 2011 -
22-06-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Славия -
22-06-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - ДИТ 2011 -
22-06-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Олимпия Б -
22-06-2019 00:00 не е избран ЦСКА - Олимпия -
22-06-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Левски 2011 -
22-06-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Сливнишки Герой -
22-06-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Левски 2010 -
22-06-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - ФК Сердика -
22-06-2019 00:00 не е избран Металург - Национал 2010 А -

20 кръг

Начален часТеренМачРезултат
29-06-2019 00:00 не е избран Щурче - Национал 2010 А -
29-06-2019 00:00 не е избран ФК Сердика - Металург -
29-06-2019 00:00 не е избран Левски 2010 - Национал 2011 А -
29-06-2019 00:00 не е избран Сливнишки Герой - Национал 2011 Б -
29-06-2019 00:00 не е избран Левски 2011 - Витоша 2013 -
29-06-2019 00:00 не е избран Олимпия - Спорт за всички -
29-06-2019 00:00 не е избран Олимпия Б - ЦСКА -
29-06-2019 00:00 не е избран ДИТ 2011 - Локо Сф 2011 -
29-06-2019 00:00 не е избран Славия - Септември 2010 -
29-06-2019 00:00 не е избран Септември 2011 - ДИТ 2010 -
29-06-2019 00:00 не е избран Левски Раковски - Локо Сф 2010 -

21 кръг

Начален часТеренМачРезултат
06-07-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2010 - Щурче -
06-07-2019 00:00 не е избран ДИТ 2010 - Левски Раковски -
06-07-2019 00:00 не е избран Септември 2010 - Септември 2011 -
06-07-2019 00:00 не е избран Локо Сф 2011 - Славия -
06-07-2019 00:00 не е избран ЦСКА - ДИТ 2011 -
06-07-2019 00:00 не е избран Спорт за всички - Олимпия Б -
06-07-2019 00:00 не е избран Витоша 2013 - Олимпия -
06-07-2019 00:00 не е избран Национал 2011 Б - Левски 2011 -
06-07-2019 00:00 не е избран Национал 2011 А - Сливнишки Герой -
06-07-2019 00:00 не е избран Металург - Левски 2010 -
06-07-2019 00:00 не е избран Национал 2010 А - ФК Сердика -

класиране

не се изчислява класиране за тази група