БАМФ ШАМПИОНСКА ЛИГА ВЕТЕРАНИ, Група A - програма

1 кръг

Начален часТеренМачРезултат
19-10-2018 17:00 не е избран ФК Балкан ветерани - Община Стара Загора ветерани 2 - 4
19-10-2018 19:30 не е избран ФК Делтум ветерани - ФК Евъргрийн ветерани 6 - 2

2 кръг

Начален часТеренМачРезултат
20-10-2018 10:00 не е избран Община Стара Загора ветерани - ФК Делтум ветерани 2 - 2
20-10-2018 10:00 не е избран ФК Евъргрийн ветерани - ФК Балкан ветерани 3 - 9

3 кръг

Начален часТеренМачРезултат
20-10-2018 13:00 не е избран ФК Балкан ветерани - ФК Делтум ветерани 0 - 3
20-10-2018 13:00 не е избран ФК Евъргрийн ветерани - Община Стара Загора ветерани 1 - 2