ВИСША ЛИГА, Висша Лига - програма

1 кръг

Начален часТеренМачРезултат
03-04-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Respect - Шерифа Тийм 2 - 6
03-04-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - SportRespect.com 3 - 1
03-04-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка EFBET - Нежеланите 2 - 3
03-04-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Монтьор - Новаците 5 - 2
03-04-2018 22:00 Спортен коплекс Замъка Дракон - Димитров 4 - 1

2 кръг

Начален часТеренМачРезултат
10-04-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - Монтьор 5 - 0
10-04-2018 19:45 не е избран Новаците - Дракон 4 - 2
10-04-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - Димитров 2 - 1
10-04-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Respect - ВИК-Плевен 2 - 5
10-04-2018 22:00 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - EFBET 2 - 4

3 кръг

Начален часТеренМачРезултат
17-04-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - Шерифа Тийм 0 - 0
17-04-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка EFBET - Respect 9 - 0
17-04-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Монтьор - SportRespect.com 1 - 1
17-04-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Дракон - Нежеланите 2 - 8
17-04-2018 22:00 Спортен коплекс Замъка Димитров - Новаците 2 - 9

4 кръг

Начален часТеренМачРезултат
24-04-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - Новаците 4 - 2
24-04-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - Дракон 2 - 2
24-04-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Respect - Монтьор 0 - 5
24-04-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - Димитров 9 - 5
26-06-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - EFBET 5 - 2

5 кръг

Начален часТеренМачРезултат
01-05-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка EFBET - Шерифа Тийм 1 - 0
01-05-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Димитров - SportRespect.com 2 - 4
01-05-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Новаците - Нежеланите 3 - 9
01-05-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Дракон - Respect 5 - 0
01-05-2018 22:00 Спортен коплекс Замъка Монтьор - ВИК-Плевен 1 - 2

6 кръг

Начален часТеренМачРезултат
08-05-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - Дракон 4 - 2
08-05-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - Новаците 8 - 3
08-05-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка EFBET - Монтьор 3 - 4
08-05-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - Нежеланите 1 - 3
08-05-2018 22:00 Спортен коплекс Замъка Respect - Димитров 0 - 5

7 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Новаците - Respect
22-05-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Димитров - ВИК-Плевен 1 - 3
22-05-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Дракон - EFBET 4 - 5
22-05-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Монтьор - Шерифа Тийм 1 - 1
22-05-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - SportRespect.com 4 - 2

8 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Respect - Нежеланите
29-05-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка EFBET - Димитров 5 - 2
29-05-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - SportRespect.com 4 - 3
29-05-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - Новаците 6 - 1
03-07-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Монтьор - Дракон 2 - 6

9 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - Respect
05-06-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Дракон - Шерифа Тийм 1 - 0
05-06-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Новаците - EFBET 0 - 9
05-06-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Димитров - Монтьор 5 - 1
05-06-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - ВИК-Плевен 1 - 1

10 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - Respect
12-06-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Новаците - Монтьор 4 - 5
12-06-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Димитров - Дракон 3 - 4
03-07-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - ВИК-Плевен 2 - 4
06-09-2018 20:00 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - EFBET 7 - 2

11 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - Respect
19-06-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Димитров - Шерифа Тийм 1 - 4
19-06-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка EFBET - SportRespect.com 4 - 4
19-06-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Дракон - Новаците 8 - 2
05-07-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Монтьор - Нежеланите 6 - 8

12 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Respect - EFBET
26-06-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - Монтьор 2 - 5
26-06-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Новаците - Димитров 3 - 5
26-06-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - Дракон 3 - 1
05-07-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - ВИК-Плевен 2 - 2

13 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Монтьор - Respect
10-09-2018 19:00 Спортен коплекс Замъка Новаците - Шерифа Тийм 4 - 2
10-09-2018 19:45 Спортен коплекс Замъка Дракон - SportRespect.com 1 - 4
10-09-2018 20:30 Спортен коплекс Замъка EFBET - ВИК-Плевен 5 - 2
10-09-2018 21:15 Спортен коплекс Замъка Димитров - Нежеланите 2 - 11

14 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - Монтьор
Спортен коплекс Замъка Respect - Дракон
17-09-2018 20:00 Спортен коплекс Замъка SportRespect.com - Димитров 3 - 2
17-09-2018 20:45 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - EFBET 2 - 3
17-09-2018 21:30 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - Новаците 10 - 4

15 кръг

Начален часТеренМачРезултат
Спортен коплекс Замъка Димитров - Монтьор
Спортен коплекс Замъка Монтьор - EFBET
24-09-2018 20:00 Спортен коплекс Замъка Дракон - ВИК-Плевен -
24-09-2018 20:45 Спортен коплекс Замъка Новаците - SportRespect.com -
24-09-2018 21:30 Спортен коплекс Замъка Нежеланите - Шерифа Тийм -

16 кръг

Начален часТеренМачРезултат
не е избран Шерифа Тийм - Монтьор
не е избран EFBET - Дракон
не е избран ВИК-Плевен - Димитров
не е избран Respect - Новаците
не е избран SportRespect.com - Нежеланите

17 кръг

Начален часТеренМачРезултат
не е избран SportRespect.com - Шерифа Тийм
не е избран Нежеланите - Respect
не е избран Новаците - ВИК-Плевен
не е избран Димитров - EFBET
не е избран Дракон - Монтьор

18 кръг

Начален часТеренМачРезултат
не е избран Шерифа Тийм - Дракон
не е избран Монтьор - Димитров
не е избран EFBET - Новаците
не е избран ВИК-Плевен - Нежеланите
не е избран Respect - SportRespect.com

класиране

отборМГТ
1.Нежеланите1486:3140
2.ВИК-Плевен1447:2033
3.EFBET1564:3531
4.Дракон1447:3822
5.Шерифа Тийм1433:2421
6.SportRespect.com1443:3918
7.Монтьор1536:5417
8.Новаците1446:7512
9.Димитров1542:6212
10.Respect134:700