Izostar Winter cup 2019, Група E - програма

1 кръг

Начален часТеренМачРезултат
06-01-2018 14:00 Царско село Галактико* - Левски Г* 7 - 2
06-01-2018 20:00 Царско село DXC.technology* - IBM* 4 - 1
06-01-2018 21:00 Царско село Витоша Бистрица* - F.E.Lacio* 6 - 4

2 кръг

Начален часТеренМачРезултат
13-01-2018 13:00 Царско село IBM* - Витоша Бистрица* 2 - 2
13-01-2018 16:00 Царско село Левски Г* - F.E.Lacio* 5 - 0
13-01-2018 22:00 Царско село Галактико* - DXC.technology* 3 - 4

3 кръг

Начален часТеренМачРезултат
20-01-2018 11:00 не е избран F.E.Lacio* - IBM* 2 - 4
20-01-2018 16:00 не е избран DXC.technology* - Левски Г* *1 - 1
20-01-2018 21:00 не е избран Витоша Бистрица* - Галактико* 2 - 2

4 кръг

Начален часТеренМачРезултат
27-01-2018 12:00 не е избран Галактико* - F.E.Lacio* 6 - 3
27-01-2018 14:00 не е избран Левски Г* - IBM* 3 - 6
28-01-2018 11:00 не е избран DXC.technology* - Витоша Бистрица* 5 - 0

5 кръг

Начален часТеренМачРезултат
02-02-2018 20:00 не е избран IBM* - Галактико* 3 - 6
03-02-2018 00:00 не е избран F.E.Lacio* - DXC.technology* 0 - 5
03-02-2018 20:00 не е избран Витоша Бистрица* - Левски Г* 5 - 0

класиране

отборМГТ
1.DXC.technology*519:513
2.Галактико*524:1410
3.Витоша Бистрица*515:138
4.IBM*516:177
5.Левски Г*511:194
6.F.E.Lacio*59:260