Градска Лига - програма

1 кръг

Начален часТеренМачРезултат
30-09-2017 18:00 Спортинг арена Young Stars - ТЕРМИНАТОР 6 - 3
01-10-2017 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - LA Galaxy 5 - 1
01-10-2017 17:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК ГАРАНТ 0 - 3
03-10-2017 19:30 Спортинг арена ФК Пожарникарите - КУРШУМИТЕ 3 - 10
04-10-2017 20:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - Атлетикс Троян 9 - 2

2 кръг

Начален часТеренМачРезултат
08-10-2017 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Young Stars 3 - 2
08-10-2017 15:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - ФК Пожарникарите 6 - 0
08-10-2017 16:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - СПОРТИНГ 2 - 11
08-10-2017 17:00 Спортинг арена LA Galaxy - ТЕРМИНАТОР 0 - 2
08-10-2017 18:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 4 - 0

3 кръг

Начален часТеренМачРезултат
14-10-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Blue Boys Troyan 1 - 5
14-10-2017 16:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - КУРШУМИТЕ 0 - 1
15-10-2017 16:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - LA Galaxy 1 - 9
15-10-2017 17:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - Атлетикс Троян 2 - 4
29-11-2017 18:00 Спортинг арена Young Stars - АФК ГАРАНТ 5 - 3

4 кръг

Начален часТеренМачРезултат
22-10-2017 15:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - СПОРТИНГ 0 - 1
22-10-2017 16:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - РОДОПА Троян 1 - 1
22-10-2017 17:00 Спортинг арена LA Galaxy - Атлетикс Троян 2 - 4
22-10-2017 18:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - ТЕРМИНАТОР 3 - 7
01-06-2018 19:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Young Stars 9 - 2

5 кръг

Начален часТеренМачРезултат
не е избран ТЕРМИНАТОР - КУРШУМИТЕ
28-10-2017 17:00 Спортинг арена Young Stars - Blue Boys Troyan 0 - 5
28-10-2017 18:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - АФК ГАРАНТ 5 - 6
29-10-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - LA Galaxy 2 - 0
01-11-2017 20:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - ФК Пожарникарите 5 - 0

6 кръг

Начален часТеренМачРезултат
04-11-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 0 - 4
04-11-2017 16:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - Young Stars 3 - 6
04-11-2017 17:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - ТЕРМИНАТОР 3 - 3
04-11-2017 18:00 Спортинг арена LA Galaxy - АФК ГАРАНТ 3 - 4
02-12-2017 14:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Атлетикс Троян 3 - 1

7 кръг

Начален часТеренМачРезултат
11-11-2017 15:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - ФК Пожарникарите 5 - 0
11-11-2017 16:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Blue Boys Troyan 5 - 1
12-11-2017 14:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - LA Galaxy 7 - 3
12-11-2017 15:00 Спортинг арена Young Stars - РОДОПА Троян 6 - 1
12-11-2017 16:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - КУРШУМИТЕ 2 - 7

8 кръг

Начален часТеренМачРезултат
15-11-2017 20:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - Атлетикс Троян 1 - 7
18-11-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - ТЕРМИНАТОР 1 - 5
18-11-2017 16:00 Спортинг арена LA Galaxy - КУРШУМИТЕ 4 - 10
19-11-2017 15:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - АФК ГАРАНТ 6 - 2
19-11-2017 18:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - Young Stars 2 - 1

9 кръг

Начален часТеренМачРезултат
25-11-2017 13:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Blue Boys Troyan 2 - 1
25-11-2017 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - РОДОПА Троян 2 - 0
25-11-2017 15:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - СПОРТИНГ 4 - 9
25-11-2017 16:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - ФК Пожарникарите 5 - 0
25-11-2017 17:00 Спортинг арена Young Stars - LA Galaxy 3 - 3

10 кръг

Начален часТеренМачРезултат
31-03-2018 13:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Пожарникарите 6 - 2
01-04-2018 15:00 Спортинг арена LA Galaxy - Blue Boys Troyan 2 - 2
01-04-2018 17:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 3 - 1
02-06-2018 16:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - СПОРТИНГ 5 - 0
03-06-2018 17:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - Young Stars 0 - 5

11 кръг

Начален часТеренМачРезултат
01-04-2018 16:00 Спортинг арена Young Stars - Атлетикс Троян 5 - 5
07-04-2018 13:00 Спортинг арена Пожарникарите - Blue Boys Troyan 5 - 2
07-04-2018 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - КУРШУМИТЕ 0 - 7
07-04-2018 15:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - LA Galaxy 6 - 2
03-06-2018 18:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - АФК ГАРАНТ 0 - 5

12 кръг

Начален часТеренМачРезултат
не е избран LA Galaxy - Пожарникарите
Спортинг арена КУРШУМИТЕ - СПОРТИНГ
15-04-2018 15:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - ТЕРМИНАТОР 3 - 3
15-04-2018 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - РОДОПА Троян 4 - 2
15-04-2018 17:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - Young Stars 5 - 2

13 кръг

Начален часТеренМачРезултат
21-04-2018 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Пожарникарите 5 - 1
22-04-2018 15:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - Blue Boys Troyan 0 - 3
22-04-2018 16:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - АФК ГАРАНТ 2 - 5
22-04-2018 17:00 Спортинг арена Young Stars - КУРШУМИТЕ 2 - 4
08-06-2018 18:30 Спортинг арена Атлетикс Троян - LA Galaxy 11 - 2

14 кръг

Начален часТеренМачРезултат
14-04-2018 13:00 Спортинг арена Пожарникарите - СПОРТИНГ 1 - 5
29-04-2018 18:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - Young Stars 1 - 2
30-05-2018 20:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - Атлетикс Троян 1 - 3
31-05-2018 20:30 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - ТЕРМИНАТОР 5 - 0
09-06-2018 18:00 Спортинг арена LA Galaxy - РОДОПА Троян 3 - 2

15 кръг

Начален часТеренМачРезултат
05-05-2018 13:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - КУРШУМИТЕ 1 - 5
05-05-2018 19:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - LA Galaxy 9 - 7
07-05-2018 17:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РОДОПА Троян 1 - 3
07-05-2018 18:00 Спортинг арена Young Stars - Пожарникарите 0 - 0
10-05-2018 12:00 не е избран ТЕРМИНАТОР - Blue Boys Troyan 0 - 5

16 кръг

Начален часТеренМачРезултат
12-05-2018 15:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - АФК ГАРАНТ 4 - 1
13-05-2018 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - Атлетикс Троян 4 - 2
13-05-2018 17:00 Спортинг арена LA Galaxy - СПОРТИНГ 2 - 8
13-05-2018 18:00 Спортинг арена Пожарникарите - ТЕРМИНАТОР 5 - 0
13-05-2018 19:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Young Stars 0 - 5

17 кръг

Начален часТеренМачРезултат
19-05-2018 14:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - РОДОПА Троян 0 - 5
19-05-2018 15:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - LA Galaxy отложен
20-05-2018 16:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - Blue Boys Troyan 2 - 0
20-05-2018 17:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Пожарникарите 3 - 2
20-05-2018 18:00 Спортинг арена Young Stars - СПОРТИНГ 3 - 4

18 кръг

Начален часТеренМачРезултат
26-05-2018 14:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - ТЕРМИНАТОР 5 - 0
26-05-2018 15:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - КУРШУМИТЕ 0 - 1
26-05-2018 16:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Атлетикс Троян 0 - 3
26-05-2018 17:00 Спортинг арена LA Galaxy - Young Stars 3 - 8
03-06-2018 19:00 Спортинг арена Пожарникарите - АФК ГАРАНТ 1 - 4

класиране

отборМГТ
1.КУРШУМИТЕ1473:1942
2.СПОРТИНГ1771:3536
3.Атлетикс Троян1869:4835
4.АФК ГАРАНТ1865:6433
5.Blue Boys Troyan1853:3129
6.Young Stars1863:5427
7.ТЕРМИНАТОР1642:6117
8.РОДОПА Троян1824:5713
9.LA Galaxy1646:848
10.Пожарникарите817:257
11.99:541
12.: